Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Știți romanele clasice pe care (aproape) toți pretindem că le-am parcurs când, de fapt, doar trăim cu impresia aceasta pentru că fie am citit doar fragmente, fie am văzut ecranizările, fie ni s-a povestit acțiunea de către cineva? Exact, chiar pe ele le scoatem din sertar. Acum că toamna e aici, putem să dăm o șansă literaturii clasice și, de ce nu, putem intra în linie dreaptă pentru împlinirea reading challenge-ului setat la început de an pe Goodreads chiar cu un autor de care nu ne-am apropia la fel de bine în nicio altă perioadă din an.

   Pentru cei deja îndrăgostiți de romane precum Mândrie și prejudecată, Anna Karenina sau Marele Gatsby, acesta e doar un prilej pentru a se lăsa purtați din nou, direct în acțiune alături de personajele îndrăgite.

   Așadar, stabilește un rendez-vous cu autorii clasici, pentru că în perioada 19 septembrie – 2 octombrie, titlurile din selecția pe care am pregătit-o pot fi achiziționate cu 20% reducere. Cine știe? S-ar putea să-ți întâlnești chiar următorul autor preferat!

   *Ofertă valabilă pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

   **Nu se cumulează cu alte promoții existente.