Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   O bogată selecție de muzică clasică cu -20% și -25%

   Cui îi e frică de muzică clasică? ;) Cum toamna aceasta pare că avem nevoie de toată susținerea posibilă, ne-am găsit aliați dintre cei mai speciali, care ne „vorbesc” despre viaţă în alte tonuri, ne încântă cu alte „melodii” și folosesc la propriu alte instrumente.
   Nu avem parte de Festivalul Enescu, dar nu ne împiedică nimeni să dăm drumul pur şi simplu la muzică în sufrageria de acasă şi să ne facem propria sală de audiţii. Vă place opera? Preferaţi muzica de cameră? Marile orchestre ale lumii? Poate muzica barocă? Bach cu Glenn Gould la pian sau cu Carmignola la vioară? Beethoven? Violoncel solo? Rostropovich sau Jacqueline du Pré? Pian în concert? De când nu l-aţi mai ascultat pe Radu Lupu? E festivalul vostru, puteţi invita pe oricine! Îi găsiţi pe toţi pe carturesti.ro, cu 20 şi 25% reducere. Campanie valabilă exclusiv pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil, în perioada 7 – 21 octombrie.

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.