Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 2 iunie, ora 16 și până luni, 5 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 6 iunie.

   Post Comic Con

   Comic Con nu dispare, Comic Con se transformă! Și nu oriunde sau oricum, ci chiar aici, pe carturesti.ro și în librării. Dacă nu ai ajuns anul ăsta la East European Comic Con sau dacă ai ajuns, dar ai rămas încă cu gândul acolo, veștile sunt bune. Există viață și după festival. Ba mai mult, intri în jocul 2+1: cumperi trei produse, dar plătești doar două, cel cu prețul cel mai mic e din partea noastră. Ai 2+1 la o ofertă generoasă de titluri manga și comics în limba engleză și română, iar în perioada 23 mai - 5 iunie poți să îți completezi colecția de all things geek cu multe dintre bunătățile care ți-au făcut cu ochiul la stand. Până la următoarea revedere, enjoy!

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.