Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Luni, 24 ianuarie, este zi liberă legală, iar serviciul de asistență telefonică și scrisă este închis. Comenzile înregistrate in intervalul 21 ianuarie, ora 15.00 - 24 ianuarie, ora 23.59, vor fi procesate începând de marți, 25 ianuarie. Îți mulțumim!

   Am putea dedica din start 2022 cititului și poate toate lucrurile se vor așeza cuminți la locul lor, pentru a urmări firele poveștilor pe care le propunem. După ce am primit undă verde la citit de la Matthew McConaughey la sfârșitul anului trecut, acum putem să tragem adânc aer în piept și să ne spunem “all right, all right, all right”.

   Chiar dacă mai sunt sau nu la modă rezoluțiile, sigur am tras fiecare dintre noi linie și ne-am notat în minte sau în agenda preferată ce e de făcut mai bine și mai mult în 2022. Să ne gândim mai mult la noi, dar și la mediul în care respirăm. De la a găti mai sănătos, la a face sport, la a completa colecțiile de film, de muzică sau de cărți de bucate, pe carturesti.ro nu ne dezicem nici la început de 2022, așa că aveți până la 20% reducere în perioada 13-26 ianuarie, la tot ce vă poate face viața așa cum v-o doriți!

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.