Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Ştim că elevilor le plac vacanţele lungi, în care au timp berechet să se joace şi să citească tot ce le pică în mână, fără lecţii sau lecturi oblogatorii. Cui nu-i plac? Dar nici reînceperea şcolii nu e un motiv să le strice buna dispoziţie. În septembrie e loc de planuri, de revederi şi împrieteniri, de ghiozdane şi rechizite noi nouţe, cărţi abia scoase din tipar, de descoperit materii şi profesori.
   Pe carturesti.ro ți-am pregătit o selecție cu cele mai bune şi mai frumoase ghiozdane şi rucsacuri, obiecte de scris, desenat şi pictat, rechizite, caiete şi agende, blocuri de desen. Avem atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclu primar, gimnazial şi liceal, dicţionare, ghiduri de conversaţie, jocuri logice, de memorie şi inteligenţă, perspicacitate, concentrare, materiale de studiu în şi pentru limba engleză destinate elevilor şi profesorilor, toate cu o reducere de până la 30% între 22 august și 2 octombrie.

   Campanie valabilă numai online, pe carturesti.ro, în limita stocului disponibil.

   Pentru comenzile de peste 10 bucăți dintr-un articol, te rugăm să contactezi departamentul nostru B2B. Mulțumim.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.