Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   De 1 iunie, vom sărbători cu toții Ziua Copilului, motiv pentru care call center-ul și procesarea comenzilor vor fi închise. Comenzile plasate în perioada 29 mai, ora 15 - 1 iunie vor fi procesate și trimise începând cu 2 iunie. #MergemMaiDeparteCartecuCarte

   Fiecare copil e o lume și, cu fiecare copil în parte, fără excepţie, lumea o ia de la zero. De 1 iunie sărbătorim cu toţii – părinţi, mătuşi, bunici sau prieteni – toate aceste posibilităţi noi şi speranţe proaspete că vom înţelege mai multe şi că vom face mai bine în viitor. Toate lumile astea, pline de primele zâmbete şi lacrimi de pe pământ, au o tendinţă aproape naturală de a se umple încet cu jocuri şi jucării , cărţi, filme și delicii. Pe toate le găsiţi în Târgul nostru de-o şchioapă, care vă întâmpină, ca în fiecare an, cu o selecţie cu chef de joacă, cu până la 30% reducere. Ofertă valabilă până pe 3 iunie.

   A fost o primăvară grea, cu mai multe curcubeie la ferestre decât pe cer, aşa încât fiecare zâmbet contează, chiar dacă e în spatele unei măşti. Şi, pentru că tot a venit vorba despre măşti, v-am pregătit o surpriză: primii 1000 de norocoşi interesaţi de teatru pentru copii 3+, care achiziționează cel puțin un produs din această campanie, primesc un cod* pentru unul din cele două spectacole online oferite de trupa Pantalone: Peter Pan https://teatru.tv/peter-pan/ și Alice în Țara Minunilor https://teatru.tv/alice-in-tara-minunilor/

   *Codul este valabil o lună începând de astăzi, 15 mai, și permite vizionarea unui singur spectacol din cele două alese. Codul îl veți primi prin e-mail la confirmarea comenzii. Vizionare plăcută!

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.