Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential
      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential

      Puzzle 3D - Diferentialul / Differential

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Colectie:
      Brand:
      Tip:
      3D
      Numar de piese:
      163
      Material:
      Lemn
      Pentru:
      Copii, Adulti
      Varsta minima:
      8
      Abilitati dezvoltate:
      Concentrare, Perceptie vizuala, Planificare, Perspectiva spatiala
      Cod de bare:
      4820184121089
      Dimensiuni: H: 18.8cm | l: 20.5cm
      Adaugă în coș
      12900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Diferentialul

      • Asambleaza-l si descopera principiile de functionare ale diferentialului masinii
      • Experiment: modelul vine insotit de un ghid de studiu al unui model de buzunar, cu o poveste despre crearea si proiectarea mecanismului, precum si cu sarcini interesante si captivante.
      • lasa-te cuprins de realitatea augmentata, afla cum este utilizat diferentialul pe puntea din spate a masinii si interactioneaza cu acesta prin intermediul aplicatiei dezvoltate de Ugears special in acest sens.

      Invata cum fuctioneaza Diferentialul:

      Diferentialul a fost proiectat pentru a permite rotilor responsabile cu tractiunea sa se invarta cu viteze diferite in viraj. Acest mecanism permite rotilor sa faca viraje fara ca rotile sa alunece, previne alunecarea rotilor, reduce uzura anvelopelor si face intoarcerea mai usoara pentru sofer.

      Dupa asamblarea diferentialului, il poti debloca apasand maneta in pozitia 1 (sus) si pune ambele roti in miscare prin rotirea rotitei dintate sau a rotilor propriu-zise. Maneta de control stabileste independent blocarea uniforma a rotilor din stanga si dreapta prin rotirea acestora spre stanga, respectiv spre dreapta . In pozitia „jos” a manetei, ambele roti sunt legate intr-un cuplaj rigid si se pot roti impreuna (propulsat de rotita dintata principala sau de una din roti) sau bloca simultan.

      Cand si cine a inventat diferentialul:

      Diferentialul masinii a fost inventat de un inginer francez Onesiphore Pecqueur, in anul 1825. In anii 1930, un inginer auto german, Ferdinand Porsche aduce imbunatatiri semnificative acestui dispozitiv.

      Utilizare:

      Diferentialul se foloseste in special la masini ca parte a mecanismului de transmisie. Acestea imbunatatesc performanta unei masini și o fac mai usor de manevrat.

      Se asambleaza manual urmand instructiunile, iar piesele sunt taiate in placaj prin tehnologie laser. Nu necesita lipici sau alte unelte speciale.

      • Dimensiune model: 17.5 x 13.5 x 10.5 cm
      • Dimensiune ambalaj: 20.5 x 18.8 x 6.3 cm
      • Numar piese: 163
      • Timp estimat de asamblare: 1-2 ore

      Ugears aduce modelele mecanice educationale atat pentru copii cat si pentru adulti la un alt nivel, cu cea mai recenta categorie creata, pentru a descoperi tehnici de invatare avansata a mecanismelor din viața reală într-un mod distractiv.

      Aceste modele noi sunt recomandate tuturor copiilor de peste 8 ani.

      STEM este un concept educational care se bazeaza pe procesul de formare si educatie al elevilor in patru domenii Stiinta, Tehnologie, Inginerie (Engineering) si Matematica. Motivul pentru care acestea exista se datoreaza faptului ca reprezinta o mare parte a programului de invatamant. Asta inseamna ca profesorii lasa deoparte disciplinele individuale si se concentreaza mai mult pe competente si pe abordarea practica, bazata pe proiecte. In alta ordine de idei, fac procesul de invatare mult mai interesant si antrenant.

      Noua gama de produse Ugears adopta numele de STEM si foloseste aceeasi abordare. Cu fiecare model vei primi un kit de unelete si o noua provocare careia trebuie sa ii faci fata. Ai toate cele necesare in cutie asa ca singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te hotarasi cu cine vrei sa faci echipa in acest proiect: parinti, frati sau prieteni ?

      Modelele STEM reprezinta un mod inteligibil si captivant de a invata despre utilizarea la scara larga a mecanismelor, a tipurilor de angrenaje si a conexiunilor.

      In timp ce parcurgi pas cu pas etapele proiectului STEM Ugears, te familiarizezi in detaliu cu diferitele mecanisme. La final, ceea ce ti se parea o magie si o ciudatenie a mecanicii devine atat de clar si inteligibil.

      Fiecare model mecanic din seria STEM-lab este un ghid interactiv de a invata despre mecanisme. Asamblandu-le cu propriile tale maini vei intelege foarte bine principiile si modul lor de functionare.

      Extinde-ti experienta de invatare si mai mult cu aplicatia de realitate augmentata Ugears. Plaseaza telefonul sau tableta in fata unui model STEM-lab asamblat, iar aplicatia iti va arata diverse utilitati ale mecanismului pe care tocmai l-ai creat. O sa vezi cum functioneaza acesta in interiorul unor masini, cladiri sau constructii ingineresti.

      Analizeaza-l din diferite unghiuri, mareste-l si micsoreaza-l.

      Accepta provocarea STEM, testeaza-ti cunostintele, descopera cat de inteligent esti si cat de creativ poti fi. Distreaza-te in timp ce lucrezi in echipa cu cei dragi. Exploreaza, dezvolta si bucura-te de noile modele STEM-LAB Ugears.

      Media
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.