Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Astra Film Festival 2022

   Cine, unde și de ce sunt întrebările pe care și le pun scriitorii, actorii, filozofii, regizorii, documentariștii și, până la urmă, fiecare dintre noi. Noi, cei de la Astra Film Festival, considerăm că societatea în care trăim și mai ales cea spre care ne îndreptăm simte nevoia de educație continuă, fie ea prin cărți sau prin programe de film literacy, pe care Astra Film le dezvoltă an de an.

   Tocmai ca să răspundem acestor întrebări, că să începem (din nou) să cunoaștem cine suntem, unde ne aflăm și de ce suntem ceea ce suntem în acest moment, trebuie să ne așezăm față în față cu realitatea crudă și nealterată a vieții. Anul acesta, #AFF2022 prezintă trei dintre temele viscerale care au zbuciumat cele mai luminate minți și despre care se scrie, și acum, fără răgaz: dragostea, războiul și moartea, descrise în secțiuni tematice denumite simplu: Dragoste eternă, Fețele Războiului și Moarte Decisă.

   Pentru programul complet #AFF2022 și bilete la evenimentele fizice și online, găsiți aici.

   Între timp, echipa #AFF2022 propune cititorilor Cărturești o selecție de titluri asortate cu temele dezbătute în Festival, reflectate în poezie, beletristică și literatură de specialitate.

   Astra Film Festival 2022