Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Cărți recomandate de Eli Bădică

   Eli Bădică (1988) este jurnalist literar și editor.

   Și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, Universitatea din București, specializarea Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de master la SNSPA, Facultatea de Științe Politice, Antropologie. Din 2013, după ce a profesat în mai multe domenii, a ales să rămână în cel editorial.

   Selectiv:

   În perioada 2013-2019, a fost redactor-șef adjunct al unuia dintre cele mai importante site-uri literare românești, Bookaholic.ro. În prezent, este redactor la săptămânalul Suplimentul de cultură. A scris sporadic pentru diverse publicații culturale – blogul DLITE al Goethe-Institut București, Revista Arte și Meserii, Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura, Infinitezimal ș.a.

   Din iunie 2017, s-a alăturat și echipei de la Editura Nemira, unde a preluat portofoliul de autori români și coordonează „n’autor”, colecția de literatură română contemporană a editurii.

   Pentru că Eli citește eclectic, în primul rând din pasiune, și urmărește cu atenție, de câțiva ani, literatura pentru copii – atât autohtonă, cât și străină –, pe carturesti.ro va avea o pagină de recomandări de cărți pentru copii și adolescenți.

   Cărți recomandate de Eli Bădică