Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Raftul Festivalului Musica Ricercata

   Între 28 iulie și 1 august, vă invităm la Sibiu la a patra ediție a Festivalului Musica Ricercata Ramificări, să descoperiți evenimentele extraordinare susținute de unii dintre cei mai importanți muzicieni și creatori români și străini ai momentului, printre care Mircea Cărtărescu, Ioana Nicolaie, Emil Hurezeanu, Radu Vancu, Sayaka Shoji, Kalevi Aho, Götz Teutsch sau Matei Ioachimescu.

   Sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea, muzicieni din Ucraina, Moldova și din alte țări europene se alătură Ansamblului Musica Ricercata pentru a interpreta un fragment din opera La foresta d’Hermanstad, precum și Simfonia nr. 9 Odă bucuriei a lui Beethoven, operă ce conturează cel mai important mesaj în această perioadă grea: pacea. De asemenea, în cadrul evenimentului, se încurajează realizarea donațiilor pentru Ucraina prin intermediul ONG-ului Crucea Roșie.

   Pe parcursul festivalului, vor răsuna în punctele turistice ale Sibiului piese simbolice precum Fôrets paisibles; Danse de grand calumet de la paix (Păduri liniștite; Dansul Marii Pipe a Păcii), inspirată din tratatul de pace semnat în 1725 între amerindieni și orașul Chicago, sau lucrarea care dă și numele acestei ediții, Ramifications, compusă de transilvăneanul György Ligeti, de la care și vine numele acestei ediții a festivalului. Pe lângă recitaluri și concerte, vor avea loc și discuții cu publicul și ateliere pentru cei mici.

   Pasionați ai muzicii și literaturii, vă așteptăm cu o selecție unică de recomandări de cărți și opere muzicale marca Musica Ricercata în cadrul librăriilor Cărturești din Sibiu, dar și online, pe carturesti.ro. Pentru mai multe informații despre festival vă așteptam aici.

   Raftul Festivalului Musica Ricercata

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.