Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Jazz in the Park

   Festivalul Jazz in the Park din Cluj vine în vizită pentru o săptămână și pe carturesti.ro, unde vă întâmpină cu o colecție de cărți și muzică care să vă introducă, virtual, în atmosfera de festival. Precum o seară petrecută la Jazz in the Park, selecția de față este voioasă și revigorantă. Vă îndemnăm să luați cu voi la festival câteva titluri din raftul Jazz in the Park: proză scurtă sau romane intense, dar puțin voluminoase (cât să încapă în pauza dintre două concerte!), ceva poezie și neapărat cărți scrise de autori români contemporani. Povești de dragoste sau nemuritoare, încărcate de speranță sau nostalgie, cu personaje fantastice sau oameni comuni, cu final fericit sau deschis, lecturile jazzy pe care vi le propunem sunt menite să prelungească puțin vara și atmosfera de vacanță.

   Cât despre muzică, vă urăm să o ascultați în primul rând live la Jazz in the Park între 2 și 5 septembrie. Însă pentru cei care nu reușesc să ajungă la Cluj, dar și pentru cei care sunt oricum vrăjiți de jazz și vor să-și întregească propria colecție de muzică, am pregătit o selecție care cuprinde și clasicii, dar și interpreții contemporani ai genului. #VaFiJazz #jazzinthepark

   Jazz in the Park

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.