Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Muzica Turneului Stradivarius

   Când a pornit la drum prin țară în urmă cu 14 ani, în compania lui Alexandru Tomescu, vioara Stradivarius Elder-Voicu nu-și imagina probabil că va ajunge să-i sune pe coarde chiar Oda Bucuriei, o transcripție a Simfoniei a 9-a de Beethoven pentru vioară și pian. Și nici că va fi însoțită în Turneul Stradivarius 2021 de pianistul Josu de Solaun, câștigător, printre altele, al Concursului Internațional George Enescu în 2014.

   Până aici, Turneul Stradivarius i-a prilejuit viorii Stradivarius întâlniri dintre cele mai captivante cu muzici alese pe sprânceană, printre care amintim doar muzica lui Paganini, Enescu, Piazzolla, Camille Saint-Saëns sau Dinu Lipatti, dar și cu artiști de dans contemporan sau coruri de copii. Cel mai adesea vioara Stradivarius Elder-Voicu a fost acompaniată de un pian, iar uneori de o harpă sau de un bandoneon. A cunoscut un public divers, dornic să asculte muzică bună chiar și (sau mai ales) în orașele unde nu există săli de concerte dedicate muzicii culte.

   Vă invităm la o călătorie în universul muzicilor și cărților care însoțesc artiștii în turneul aflat în desfășurare, dar și în universul turneelor care nu s-au întâmplat încă și se află – pentru moment doar – în imaginația lui Alexandru Tomescu. #odăbucuriei #turneulstradivarius

   Muzica Turneului Stradivarius

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.