Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Raftul Bookfest 2018

   Bookfest vine la tine. Pe carturesti.ro Salonului Internațional de Carte Bookfest, ajuns la a XIII-a ediție, i-am dedicat un raft special. Dacă dintr-un motiv sau altul nu vei putea fi la Târg în intervalul 30 mai - 3 iunie, aici vei găsi noutățile editoriale ale lui 2018 și câteva dintre reeditările notabile ale acestei primăveri.

   Te purtăm prin noua colecție de literatură română contemporană , n’autor, ne oprim la cea mai recentă carte a lui Matei Vișniec, Ultimele zile ale Occidentului, un volum de fabule filosofice și confesiuni și ne continuăm călătoria aflând alfabetul relației de cuplu de la Domnica Petrovai în cartea sa de debut Iubește și fii iubit. Îți recomandăm volumul lui George Saunders, care a primit Man Booker Prize 2017, Lincoln între vieți și cu bucurie-ți facem o propunere de lectură sau recitire a seriei de autor Albert Camus. Nu-i uităm nici pe cei mici pentru care editurile prietene au pregătit tot soiul de bunătățuri: Copilul din cărți, Adevărul gol-goluț sau Țup. Acestea și multe alte noutăți așteptate sau surprinzătoare le vom descoperi împreună în raftul dedicat. #Cartediem

   Ajutor
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.