Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere legale, comenzile plasate în perioada 29 noiembrie - 3 decembrie vor fi livrate începând cu 5 decembrie.

   V-aţi închipuit oare cum ar fi dacă copiii ar trăi într-o lume care să îi merite? La Narada susţinem inovaţia în educaţie chiar la firul ierbii, iar misiunea noastră este de a oferi educaţie de secol XXI pentru copiii din România. Prin platforma NaradiX.ro punem copilul în centrul atenţiei şi dezvoltăm toate mijloacele necesare pentru ca acesta să poată să îşi dezvolte abilităţile pentru viitor, atât pe cele practice, cât pe cele emoţionale.

   Clubul de lectură Narada prezintă o serie de titluri recomandate de profesorii şi elevii care utilizează platforma NaradiX.ro, menite să pregătească copiii pentru o nouă generaţie de tineri ancoraţi în realităţile societăţii. Citind cărţile recomandate de elevii din comunitatea NaradiX, puteţi afla răspunsuri la întrebări despre bunătate, răutate, eşec şi reuşită, puterea de a-ţi învinge propriile limite, precum şi informaţii legate de modalitatea prin care atitudinile şi comportamentul pot schimba complet vieţile oamenilor.
   Fie că eşti elev, părinte sau profesor, Clubul de lectură Narada propune o gamă largă de titluri, cu scopul precis de a îmbunătăţi procesul de învăţare pentru fiecare categorie de public în parte. Vă invităm așadar într-o călătorie în universul cunoaşterii prin lectură, iar pentru dezvoltarea aptitudinilor practice, platforma naradix.ro vă stă la dispoziţie să o exploraţi.

   Clubul de lectură Narada