Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Sibiu jazz Festival 2022

   Omenirea ar fi fost în continuare mult mai încorsetată în prejudecăți dacă nu ar fi intervenit jazzul în istoria sa și cu siguranță societatea ar fi fost mult mai rigidă și mai puțin tolerantă fără spiritul și suflul acestui fenomen cultural. Dacă jazzul poate fi punctual despre ceva anume, cu toate că e dificil să îi definești sincopele sonore sau acel jasm care-i este atât de propriu, în opinia noastră ar fi despre incluziunea socială și abolirea discriminării sub toate formele sale macabre.

   În acest spirit, cu aceeași vigoare a lipsei de conformism, anul acesta, când sărbătorește a 50-a ediție, Sibiu Jazz Festival propune cititorilor și tuturor celor a căror înclinație spre curiozitate nu a fost dărâmată o antologie de muzici, cărți și obiecte de colecție, sub numele Little Muse of Jazz. Un eclectism spontan și ludic este filigranul ce străbate colecția Little Muse of Jazz, posibilă cu ajutorul librăriilor Cărturești, colecție pe care o poți explora mai jos.

   Pentru programul complet, bilete și line-up-ul Sibiu Jazz Festival 50th Edition, care se desfășoară între 25 și 30 octombrie la Sibiu, puteți accesa site-ul Sibiu Jazz Festival.

   JazZ Have a Look • JaZz keep on reading • JaZz Pick Up a Book!

   Sibiu jazz Festival 2022