Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Z9 x carturesti.ro

   Z9 Festival, unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri literare de la noi, dedicat exclusiv poeziei tinere și care a adus împreună, din 2015 până acum, poeți tineri din 23 de țări, își va desfășura magia și anul acesta la Sibiu, pe 8 și 9 iulie.

   Noutatea ediției a VII-a, Premiile Z9 își propun să crească vizibilitatea poeziei contemporane. Toți poeții invitați anterior la Z9Festival care au scris cel puțin un volum publicat original în limba română au fost invitați să participe la jurizarea premiilor.

   Noi vă invităm pe carturesti.ro să descoperiți raftul dedicat lor, poeților și traducătorilor care fac poezia să strălucească la Sibiu timp de 2 zile, o dată pe an. Veți găsi volumele înscrise anul acesta în concurs, dar și pe cele ale poetelor și poeților membri ai juriului cu o reducere de 20%, valabilă exclusiv online.

   Noi am spune că aveți toate motivele să rămâneți aproape de noi, mai ales că sâmbătă, 9 iulie, în ultima zi de #Z9Festival, aflăm împreună cine va câștiga premiul Z9Poezie, la care Cărturești se simte onorat să contribuie.

   Z9 x carturesti.ro

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.