Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Cook the Book cu Adi Hădean

   Adi Hădean este chef, gastronom, scriitor. Este, de asemenea, un specialist al programelor culinare de televiziune și unul dintre cei mai urmăriți storytellers din România. Prin intermediul www.adihadean.ro, a inspirat mii de pasionați de bucătărie și a contribuit la numeroase cauze sociale. L-am invitat pe Adrian, deținătorul ingredientelor unui conținut relevant și savuros, să ne ajute să descoperim împreună unele dintre cele mai interesante cărți din universul gastronomic.

   „Selecția mea de cărți este realizată cu gândul la cei ce nu cunosc gastronomie, dar ceva îi atrage de această taină, dar și la cei ce au înțeles deja că niciodată nu cunoști îndeajuns cât să îți țină motorul viu pentru o perioadă lungă de timp. Propun să trecem cu toții prin filtrele etice, literare și gastronomice cărțile ce urmează să vi le recomand și să observăm cu un ochi artistic asemănările și deosebirile dintre acestea. Așa cum, pe blog, încerc să-i ajut pe cei care-și închipuie că bucătăria e un loc îngrozitor în care te pândesc mari primejdii, această selecție are scopul de a inspira, de a motiva și de a dezvolta o pasiune - fie ea gastronomică sau nu.” - Adi Hădean

   Cook the Book cu Adi Hădean

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.