Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Lecturi recomandate de Școala Încrederii

   Imaginați-vă o școală cu copii zâmbitori, plini de încredere, care-și fac auzită vocea și-și urmează visele. Imaginați-vă o școală cu profesori încrezători, care conștientizează nevoia de validare și apreciere a copiilor. Imaginați-vă că fiecare școală din România poate deveni o comunitate a bunăstării și bucuriei. Acestea sunt idealurile Școlii Încrederii, iar cărțile din Raftul dedicat sunt menite să ne învețe schimbările pe care le putem face astfel încât să le realizăm, fie că suntem părinți sau profesori, fie că suntem copii. Important e să fim cu toții parteneri egali în procesul de învățare.

   Raftul cu lecturi recomandate de Școala Încrederii vă prezintă o selecție de titluri care abordează bunăstarea emoțională, dezvoltarea armonioasă a relațiilor dintre oameni, cunoașterea de sine, empatia și toleranța. Pentru a clădi o școală fără abuz, critică, pedeapsă sau rușine, e nevoie să învățăm cum să ne comunicăm emoțiile, cum să depășim blocajele și frustrările și cum să renunțăm la mijloacele de opresiune atât de la îndemână în sistemul educațional din România.

   Școala Încrederii este primul proiect care abordează sistemul educațional din perspectivă integrată - profesori, copii, părinți - și își propune să sprijine cultivarea relațiilor sănătoase în școală între adulți și copii. Peste 50.000 de copii, 5000 de directori și profesori și mai bine de 100.000 de părinți, din 104 școli de stat din România, vor trece prin procesul Școala Încrederii în anul școlar 2021-2022.

   Cărturești redirecționează 7000 de euro din încasările campaniei Școlărești la Cărturești 2021 către proiectul Școala Încrederii. Copilul tău cum se simte la școală? Implică-te și tu! Află mai multe pe https://scoalaincrederii.ro/.

   Lecturi recomandate de Școala Încrederii