Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   Ce autoare mai citim

   One Night Gallery lansează #ceautoaremaicitim, un proiect dedicat culturii scrise care promovează scriitoarele și artistele vizuale românce contemporane, inițiat cu prilejul Zilei Culturii Naționale. Acesta va fi prezentat până pe 30 ianuarie 2022, prin intermediul canalelor de social media ale proiectului (conturile de Facebook și Instragram @onenightgallery)
   Proiectul constă în prezentarea a 10 ilustrații acompaniate de câte un citat selectat de către echipa evenimentului Premiile Sofia Nădejde pentru Literatură Scrisă de Femei din opere ale autoarelor autohtone și este desfășurat în parteneriat cu librăriile Cărturești, unde cei interesați să descopere literatura scrisă de femei vor găsi raftul #ceautoaremaicitim.
   Publicul poate propune alte citate din literatura scrisă de autoare românce, texte pe care le consideră potrivite cu ilustrațiile. Pentru fiecare citat primit în cadrul campaniei #ceautoaremaicitim, One Night Gallery va dona o carte pentru lărgirea și înnoirea fondului de carte scrisă de autoare contemporane a bibliotecilor publice din localități din țară.
   Proiectul se va încheia printr-o lucrare colectivă unde arta digitală, ilustrația și literatura se vor uni sub forma unui videopoem creat de Alina Anca co-fondatoare a studioului Aural Eye.

   Ce autoare mai citim

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.