Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Raftul Unfinished22

   Raftul UNFINISHED este o selecție de cărți recomandate de comunitatea UNFINISHED tuturor celor care vor să afle mai multe despre multidisciplinaritate. De la oameni de știință, biologi, artiști și filosofi, până la doctori în neuroștiință, arhitecți și creativi, UNFINISHED este o comunitate de oameni profund diferiți, dar care împărtășesc opinii, aspirații și viziuni, încercând să răspundă la întrebarea: cum putem înțelege valoarea celorlalți în viețile noastre?

   UNFINISHED22 înseamnă 4 zile de conversații, prezentări, keynotes și mese rotunde, la care se adaugă celebrele mese family-style cu comunitatea, instalații de artă, momente muzicale, workshopuri de dans, sesiuni de speed-dating și multe altele. UNFINISHED se întâmplă în perioada 29 septembrie - 2 octombrie, offline în Casa Universitarilor și spațiile ei satelitare și online pe platforma proprie, Sessions. Participarea la eveniment se face doar pe bază de aplicație, în schimbul celei mai valoroase monede - timpul: unfinished.ro/apply.

   Raftul Unfinished22

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.