Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Raftul Festivalului Național de Teatru 2022

   În perioada 5 - 13 noiembrie, are loc cea de-a XXXII-a ediție a Festivalului Național de Teatru, care aduce la București o serie de spectacole, evenimente și manifestări culturale în jurul conceptului de Granițe fragile. Istorii fluide. Ediția 2022 a Festivalului Național de Teatru este curatoriată de Mihaela Michailov, împreună cu Oana Cristea Grigorescu și Călin Ciobotari.

   Secțiunea Granițe fragile propune observarea unor estetici hibride: am fost atenți la interferențe cu alte genuri, la integrarea tehnologiilor, la hibriditatea teritoriilor estetice, dar și la artiști și artiste ale căror poetici se relevă ca fiind dinamice și coagulează direcții curajoase. Istorii fluide grupează spectacole care revizitează relația cu trecutul și interoghează prezentul, recitesc istorii colective și de familie din perspective subiective, chestionează episoade controversate din istoria oficială. Am considerat relevantă includerea în structura Festivalului Național de Teatru a unor instalații performative și creații online și VR, ca răspuns direct la transformările semnificative ale limbajelor artistice din perioada pandemică, în care teatrul online a devenit o formulă agreată de un public delocalizat sau atras de tot ceea ce ține de digitalizare.

   Vă invităm să descoperiți în raftul dedicat FNT pe carturesti.ro o serie de titluri care explorează tema propusă anul acesta, precum și noi apariții care urmează să fie lansate în secțiunea INTERSECȚII ÎN FNT: Târgul cărții de teatru la Cărturești Carusel (6, 12 și 13 noiembrie).

   Mai multe detalii despre programul FNT:

   ???? https://fnt.ro/.../FNT-2022.-programul-spectacolelor-si...

   Raftul Festivalului Național de Teatru 2022