Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Alfabetul mancarii sanatoase

      Alfabetul mancarii sanatoase

      3.0 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      232
      ISBN:
      9789738209510
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pe cât de bine sună, pe atât de neapetisant pare: pentru mulți, a mânca sănătos înseamnă a te supune multor privațiuni, a face foamea, a renunța la mai toate bucuriile culinare etc. Nu, aceasta nu este o carte dedicată regimurilor spartane sau dietelor drastice. Las această sarcină pe seama nutriționiștilor, a celor specializați în calculul caloriilor și în contabilizarea riguroasă a gramelor de lipide, proteine, glucide etc. Tot respectul pentru munca acestora, dar ceea ce vreau să arăt eu este că a mânca sănătos nu înseamnă deloc a mânca prost, sărăcăcios. Dimpotrivă, excluzând cazurile clinice speciale, omul normal își poate permite să mănânce aproape orice, evident cu condiția să nu facă excese, să nu abuzeze de un ingredient în detrimentul celorlalte. Mai mult, a mânca sănătos poate însemna de-a dreptul a mânca bine, chiar savuros!


      Am căutat să expun ingrediente și rețete cât mai variate, care să susțină această idee, a mâncării sănătoase și… gustoase. Falselor mituri, tabuurilor și snobismelor de orice fel am încercat să le contrapun lucrurile simple, dar savuroase, într-un fel o reîntoarcere la realitatea alimentară de bun-simț a omului obișnuit. De fapt, am știut întotdeauna ce și cum să mâncăm, dincolo de bruiajul informațional care a ajuns, efectiv, să ne zăpăcească prin mesajele sale contradictorii.

      Normalitatea din viața cotidiană rimează perfect cu firescul din farfurie. Aceasta este singura platformă teoretică pe care o veți găsi în această carte.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.