Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Conspiratia

      Conspiratia

      Cum l-a ajutat Rusia pe Trump sa ajunga la Casa Alba
      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      Colectie:
      ISBN:
      9789737287045
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      MOSCOVA, iulie 1987. Magnatul afacerilor imobiliare Donald Trump vizitează pentru prima dată URSS-ul la invitația guvernului sovietic.


      LONDRA, decembrie 2016. Luke Harding se întâlnește cu Christopher Steele, fost agent MI6, pentru a discuta despre legăturile președintelui ales cu Rusia. Harding urmărește două piste: banii și sexul.

      WASHINGTON, ianuarie 2017. Potrivit dosarului exploziv întocmit de Steele, Kremlinul l‑a „cultivat, susținut și asistat” pe Trump de mulți ani și rușii dețin informații compromițătoare despre el. Trump răspunde pe Twitter: „ȘTIRI FALSE”.

      În Conspiraţia, reputatul jurnalist Luke Harding dezvăluie adevărata natură a relației lungi de decenii a lui Trump cu Rusia și prezintă povestea fascinantă a dosarului Steele, adăugând în exclusivitate materiale noi și apelând la surse din interiorul comunității de informații.
      Harding relatează o poveste uimitoare despre conturi offshore, tranzacții imobiliare dubioase, un concurs Miss Univers, mafioți, spălare de bani, hackeri și spionaj comandat de Kremlin. El proiectează o lumină asupra unor jucători ruși influenți, ale căror motivații și instrucțiuni pot să fi provenit direct de la Vladimir Putin.
      Cartea aceasta pătrunde în adâncurile celui mai mare scandal politic al epocii moderne. Rusia remodelează ordinea mondială în propriile ei scopuri, iar asta ar trebui să ne îngrijoreze pe toți.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.