Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate
      Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate

      Cum Sa Ai Intotdeauna Dreptate

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Nr. pagini:
      288
      Colectie:
      Tara de origine:
      Germania
      Original Language:
      Germana
      Original Title:
      Immer Recht Haben
      Culori Text:
      O culoare
      Culori Coperta:
      Policromie
      Editia:
      I
      ISBN:
      9789731433066
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cartea pe care o ţii în mână, dragă cititorule şi stimată cititoare, este cel dintâi ghid de conversatie care a ajuns pe piaţă – adică o lucrare în care se relatează, după ştiinţa şi credinţa autorului, opiniile care pot fi adoptate despre oricare subiect de pe lume. Pentru a le descoperi mai uşor, volumul este împărţit în cinci mari secţiuni, corespunzând marilor domenii de interes ale speciei umane, adică:
      Structura cărţii este simplă. Pe o pagină găsiţi o părere, pe cea alăturată punctul de vedere opus: la pagina 41 sunt trecute toate argumentele în favoarea unui mod de viaţă vegetarian; la pagina 39 puteţi citi o pledoarie la fel de vehementă pentru alimentaţia cu carne. Un al doilea exemplu: la pagina 43 citiţi în ce fel Sean Connery va rămâne pentru eternitate adevăratul interpret al lui James Bond. La pagina 45, în schimb, vor avea parte de mulţumire cei care îl consideră pe Roger Moore cel mai bun 007 al tuturor timpurilor. Al treilea exemplu: la pagina 158 se discută în ce fel încălzirea globală a climei, provocată de om, este un fapt ştiinţific demonstrat. La pagina 160 se argumentează convingător că încălzirea globală a climei, provocată de om, nu este decât ipoteza necoaptă a câtorva fosile ecologiste ţicnite.
      Dar la ce bun? Şi în acest caz putem avea două păreri. Pe de o parte aş dori să vă ofer o imagine de ansamblu asupra celor ce se petrec în lumea conversaţiilor alese – după cum spuneam: asemănător cu programele de operă şi de teatru ori cu ghidurile turistice, care aduc venituri atât de importante librăriilor noastre. Mi se pare că apariţia cărţii umple un gol foarte vechi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.