Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cum sa-ti ajuti norocul

      Cum sa-ti ajuti norocul

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      272
      ISBN:
      9789737078254
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De ce unii oameni au o viaţă fericită şi plină de succes, în timp ce alţii se confruntă în mod repetat cu eşecuri şi tristeţe? De ce unii îşi găsesc perechea potrivită, iar alţii nu au parte decât de relaţii care se sfârşesc cu o ruptură? Ce îi face pe unii să aibă cariere înfloritoare, în timp ce alţii sunt prinşi ca într-o capcană în joburi pe care le detestă? Și, mai ales, pot ghinioniştii să facă ceva pentru a-şi spori norocul şi a-şi îmbunătăţi viaţa?

      Autorul a căutat răspunsul la aceste întrebări prin intermediul unor cercetări care s au derulat pe o perioadă de mai mulţi ani şi au cuprins interviuri şi experimente cu sute de persoane extrem de norocoase sau ghinioniste. Rezultatele obţinute, prezentate în această carte, indică un mod complet nou de a vedea norocul şi rolul esenţial pe care îl joacă acesta în vieţile noastre. Oamenii nu se nasc norocoşi. Fără să îşi dea seama, oamenii norocoşi folosesc patru principii de bază pentru a aduce norocul în viaţa lor. Dacă înţelegeţi principiile, atunci veţi înţelege şi cum acţionează norocul.

      Richard Wiseman a absolvit Facultatea de Psihologie la University College din Londra, apoi a obţinut doctoratul în psihologie la Universitatea din Edinburgh. În prezent, prof. Wiseman coordonează o echipă de cercetare din cadrul Departamentului de Psihologie al Universităţii din Hertfordshire. Autorul a creat mai multe experimente pe scară largă, dintre care multe au fost realizate în colaborare cu Daily Telegraph şi programul BBC dedicat ştiinţei, „Tomorrow’s World". Printre cărţile publicate, se numără: Magic in Theory, Did you spot the Gorilla, The Little Book of Luck.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.