Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dincolo de linii

      Dincolo de linii

      Coloreaza 119 lucrari de arta contemporana
      6.9 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      248
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067220452
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Să fii creativ fără să înflorești adevărul – asta e partea dificilă pentru scriitori, dar interesantă pentru cititori. La Publica am adunat, an de an, cărți care produc schimbare în bine.
      Proiectele de nonficțiune creativă sunt pasul următor: în colecția Publica Extra am adunat cărți de activități creative și recreative pentru toate vârstele.

      Inaugurăm colecția cu o carte care reunește 119 lucrări de artă contemporană, sub atenta selecție a curatorului Souris Hong: Dincolo de linii.

      Souris Hong:
      Fiica mea, Lulu, a fost sursa mea de inspirație pentru această carte. Puștoaica are zeci de cărți de colorat din toată lumea, dar, cu toate acestea, tot desenele lui Moebius și Andy Warhol le preferă. Lui Lulu i-a plăcut mereu să coloreze operele de artă ale artiștilor consacrați. Privind-o, m-am întrebat: „N-ar fi interesant ca Lulu să coloreze și lucrările tăticului ei artist și pe cele ale prietenilor lui?“. La momentul respectiv, mi-am imaginat o carte de colorat cu lucrările artiștilor din tagma noastră. Și așa a luat naștere Dincolo de linii.
      Lucrez cu artiști vizuali de mai bine de cincisprezece ani, așa că proiectul a prins contur foarte repede. Toți au fost încântați de idea unei cărți de colorat cu desene realizate de peste o sută de artiști geniali, printre care animatori, desenatori, artiști plastici, artiști grafici, ilustratori, muzicieni, artiști amatori, fotografi, grafferi și creatori de jocuri video. Rezultatul îl veți vedea în paginile acestei cărți.


      Desenele din această carte te hipnotizează pur și simplu. Fiți creativi – aveți libertatea de a le colora așa cum vreți și de a investi orice sentimente doriți.
      Hello Giggles

      Această colecție încântătoare este o invitație la a admira, a savura și a descoperi frumusețea și inventivitatea care stau în spatele infinitelor și fascinantelor permutații ale unor simple linii.
      BRAIN PICKINGS

      Această carte de colorat destinată iubitorilor de artă ar putea fi cea mai bună pe care ați văzut-o vreodată.
      HUFFINGTON POST

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.