Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Messi

      Messi

      Povestea baiatului devenit legenda
      7.6 / 10 ( 78 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Nr. pagini:
      287
      Colectie:
      ISBN:
      2000000379173
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

       

      Ce poţi să mai spui despre Leo, după ce îl vezi jucând? Singurul lucru rămas de spus este că Messi e pur şi simplu cel mai bun. Şi aceasta este o concluzie unanimă. Atât de mult, încât, pentru prima dată, mass-media engleză şi cea argentiniană sunt de acord, ambele folosind cuvântul “rege” pentru a-l descrie. “Trăiască regele”, titrează Olé, aluzie la dragostea pe care o au britanicii pentru familia regală, în timp ce Sunday Times titrează “Domnia Regelui Messi”. În 2009, când fusese deja încoronat ca “Rege al Europei”, un fan din Valencia a fost îndeajuns de îndrăzneţ încât să încerce să îi atribuie titlul de rege al Spaniei – chiar în faţa regelui Juan Carlos însuşi.

      În vârstă de 26 de ani, Lionel Messi este considerat, de numeroşi analişti, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. În perioada 2003-2005, a fost desemnat de FIFPro şi World Soccer Magazine, “tânărul jucător al anului”. În 2009, 2010 şi 2011 a primit Balonul de Aur, egalând performanţa lui Michel Platini, singurul jucător din istorie care reuşise să câştige, până în acel moment, trei baloane de aur consecutive. În 2012 depăşeşte acest record, fiind singurul jucător din istorie care câştigă al patrulea Balon de Aur consecutiv.

      Messi este un portret revelator al unui fotbalist rapid, ingenios şi uluitor. Caioli dezvăluie, prin declaraţiile în exclusivitate ale părinţilor, familiei, antrenorilor, colegilor, dar şi ale lui Messi însuşi, un personaj complex, extrem de talentat dar şi modest, jucător genial dar şi om remarcabil.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.