Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Micul manual al fericirii: 7 pasi pentru o viata fericita

      Micul manual al fericirii: 7 pasi pentru o viata fericita

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Nr. pagini:
      112
      ISBN:
      9786068403106
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cautarea fericirii este ceea ce ne motiveaza pe fiecare dintre noi. Toti ne dorim sa fim fericiti si ne dedicam intraga viata umplerii acestui gol. In spatele oricaror nevoi sua dorinte privind dragostea, confortul, bunastarea, puterea, faima si multe altele, sta nevoia de gasire a fericirii care se gaseste in fiecare dintre noi intr-un mod constient sau inconstient. Trebuie sa precizam ca nu se cunoaste o reteta concreta a fericirii! Nu exista o cale, o stiinta sau legi vechi imuabile care sa ne arate drumul spre fericire. Insa, spre bucuria nostra avem indicii care ne pot calauzi in calatoria ce are ca scop cautarea fericirii, care cateodata poate fi anevoaioasa.

      Cu ajutorul acestor pasi, drumul ne va fi mai usor si mai putin dureros. Fericirea, in mod clar provine din interiorul constiintei noastre de unde percepe totul si se manifesta mai apoi in lumea exterioara. Cei sapte pasi ne usureaza calea mentionata anterior. Initial ni se pot parea niste pasi prea simpli de urmat, dar daca i-am accepta si i-am asimila in constiinta noastra interioara, si i-am pune mai apoi in actiune, atunci veti fi placut surprinsi de puterea lor miraculoasa de a ne transforma in bine intreaga viata. - Vikas Malkani

      Nascut si crescut intr-o familie de oameni de afaceri din India, Vikas Malkami a condus o firma de mare anvergura, pana cand, la varsta de 29 de ani, a fost atins de Revelatie. A fost numit in multe feluri de-a lungul anilor: Guru Spiritual, Maestru Zen, Mistic, Calugar al Bogatiilor, Maestru Reiki etc. Astazi Vikas este considerat unul dintre principalii maestrii spirituali contemporani ai lumii.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.