Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Principiul pauzei - Arta dialogului interior

      Principiul pauzei - Arta dialogului interior

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      ISBN:
      9786069332344
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În cea mai importantă carte a sa, ”Principiul Pauzei – Arta dialogului interior”, Kevin Cashman dezvăluie mecanismele transformării unui manager preocupat exclusiv (și cu orice preț) de profitul cât mai mare, într-un lider pentru care sunt mai importanți oamenii și binele lor, consolidând, astfel, performanțele pe termen lung. ”Principiul Pauzei” ar trebui să fie un manual obligatoriu pentru managerii români de școală nouă, adepți ai îmbogățirii peste noapte prin biciuirea până la epuizare a angajaților. Deschizător de drumuri în domeniul dezvoltării leadershipului, Kevin Cashman (prezent în Top 10 Lideri ai Gândirii și considerat unul dintre cei mai mari traineri de directori) a învățat din proprie experiență ce înseamnă să te oprești în toiul acțiunii pentru a respira, a te regăsi, a te sfătui cu tine însuți și a descoperi o cale nebătătorită spre succes.

      La fel ca Hanno Beck, autorul cărții ”Banii nu gândesc”, Kevin Cashman consideră că poți deveni un lider performant doar oferindu-ți momente în care, singur cu tine, îți pui întrebări esențiale și cauți răspunsurile potrivite. Evident, nu oricine își poate permite o ”pauză” de o lună, în Tanzania, la safari, fără telefon, internet, televizor, ziare, dar te poți elibera de presiunea lumii exterioare căutând un colț liniștit, cutreierând aleile unui parc sau ascultând muzică. ”Managerii eficienți sunt instruiți să dețină cele mai corecte răspunsuri, - constată Cashman - în timp ce liderii își dezvoltă abilitatea de a pune cele mai profunde întrebări (...) Managerii accelerează ritmul pentru a crește eficiența, liderii încetinesc pasul pentru a se conecta la ceea ce este cu adevărat semnificativ, important și inovator”.

      Altfel spus, managerul hăituiește, liderul gândește și empatizează cu echipa sa, bucurându-se de respectul și solidaritatea acesteia. Sloganul ”Oprește-te pentru a progresa” conține invitația la pauză pentru creșterea leadershipului personal, pauză pentru a potența creșterea celorlalți, pauză pentru creșterea culturii inovației. Dar cea mai importantă dintre toate este pauza pentru dezvoltarea conștiinței de sine, al cărei principiu este astfel enunțat de Lao Tzu: ”Cel care îi cunoaște pe alții este înțelept. Cel care se cunoaște pe sine este luminat.”
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.