Acesta este dicţionarul ultimativ pentru toţi cei pasionaţi de Provence:
selecţia personală a lui Peter M ayle de mâncăruri, obiceiuri şi cuvinte
pe care le consideră cele mai fascinante, stranii, delicioase sau pur şi
simplu cele mai amuzante.
Deşi e organizat alfabetic, aceasta nu este deloc o lucrare de
referinţă. În peste 170 de termeni, Peter Mayle, cunoscutul autor al
romanului "Un an în Provence", scrie despre subiecte variate, de la
arhitectură la zingue-zingue-zoun (în dialectul local, un cuvânt care
descrie sunetul scos de o vioară). Şi, desigur, scrie despre mâncare şi
vin, vin rosé, trufe, măsline, pepeni, bouillabaisse, brânza care a ucis
un împărat roman, ba chiar despre un leac pentru indigestie.
"Provence de la A la Z" este o încântare nu numai pentru fanii tot mai
numeroşi ai autorului Peter Mayle, ci şi completarea perfectă pentru
orice ghid despre Provence sau despre Franţa.
Provence de la A la Z
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2014
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
448
ISBN:
2000000846590
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!