Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Secretele productivitatii

      Secretele productivitatii

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Legare:
      Carte + CD
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      ISBN:
      9786069324271
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

       

      Secretele productivitatii este un program ce contine 2 CD-uri audio + 1 booklet bonus (53 pagini). Secretele productivitatii isi propune sa te ajute sa iti cresti eficienta si sa obtii rezultate mai bune intr-un termen mai scurt.

      Iata ce poti obtine prin acest material dedicat productivitatii:

      Cat de importanta este cresterea productivitatii tale pentru succes? - Vei afla la ce te ajuta productivitatea si cat de important este sa-ti cresti productivitatea de la o zi la alta. Vei gasi in acest material tactici, principii, strategii care te ajuta sa fii mai productiv si sa obtii o stare de bine.
      Productivitatea este sinonima cu managementul timpului? - Stephen Covey are o observatie foarte interesanta aici. Pe langa observatia lui Covey, iti voi prezenta idei si pareri despre managementul timpului si productivitate.
      Cum sa-ti cresti productivitatea? - Vei invata cum sa-ti cresti capacitatea de a-ti focaliza atentia, iar in consecinta vei obtine rezultate mai bune in termen mai scurt. Te voi ajuta sa obtii acea stare de relaxare, care este un ingredient important pentru cresterea eficientei!
      Cum sa fii productiv la serviciu, dar si acasa? - In 3 minute iti ofer un tablou intreg despre ceea ce trebuie sa faci ca sa fii mai productiv acasa sau la serviciu. Acest tablou este un fel de structura de succes, nu doar pentru productivitate ci pentru orice.
      Cum faci fata obiceiurilor vechi care iti scad productivitatea? - Detii un control si o putere mare asupra obiceiurilor si vietii tale. Insuseste-ti acum 3-4 obiceiuri sanatoase pe zi, care sa-ti creasca productivitatea. Vei castiga timp liber si pretios, timp pentru tine. Te vei simti excelent.
      Cum sa schimbi un obicei daca ti-a intrat in sange? - Vei afla modul prin care poti sa spargi un obicei vechi si sa iesi din rutina. Drept consecinta, vei trai o viata sanatoasa si plina de succese.
      Ce poti face pentru a nu deveni sclavul amanarii? - Iti voi prezenta un mecanism extrem de simplu, prin care sa eviti amanarea si sa devii mai productiv. Este un mecanism care functioneaza la majoritatea oamenilor.
      Cum reusesti de unul singur sa te automotivezi? - Iti voi dezvalui 2 elemente de automotivare cu rol de imbunatatire a productivitatii. Vei afla ce te impiedica sa ai succes si te vei motiva singur.
      Cum poti afla care sunt valorile tale de baza? - Dupa ce vei urma indicatiile mele si iti vei descoperi valorile de baza, asta te va ajuta sa ramai motivat pe termen lung. Vei fi cu atat mai productiv, cu cat valorile tale vor fi satisfacute mai bine.
      Ce poti face zilnic pentru a-ti asigura succesul dorit? - Vei afla cum sa eliberezi tensiune musculara si mentala instant. Vei intra intr-un proces de productivitate maxima. Vei realiza lucruri de 2 ori mai repede, si mai bine decat realizai inainte.

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.