Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Stockholm Delete

      Stockholm Delete

      7.7 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      640
      Volum din serie:
      2
      ISBN:
      9786064003089
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De la autorul bestsellerului Salonul VIP


      Avocata Emelie Jansson, fostul puşcăriaş poreclit Teddy şi nepotul acestuia, un adolescent certat cu legea, fac echipă pentru a rezolva o crimă îngrozitoare. Când alarma unei case se declanşează pe una dintre insulele arhipelagului Stockholm, un paznic apare şi se aşteaptă să găsească urmele unei spargeri. În schimb, descoperă un cadavru măcelărit, imposibil de identificat.
      Cine este victima crimei şi cine este criminalul?
      Cât timp avocata investighează cazul, fostul pușcăriaș trebuie să se confrunte cu propriul trecut şi să-şi salveze nepotul de la o soartă defavorabilă. În curând toţi sunt prinşi într-un joc cu mize mari, care ameninţă să le distrugă existenţele.

      "Cu un ritm alert și plin de acțiune, acest roman sumbru și întunecat se adresează cititorilor care vor o poveste polițistă cât mai intensă."- Library Journal

      "Lapidus propune o intrigă ce nu te va lăsa să te oprești din citit." - Politiken, Danemarca

      "Cel de-al doilea roman care îi are ca protagoniști pe Emelie și Teddy este o mostră de realism social perfect credibil și de mare clasă." - Litteratursiden, Danemarca

      Jens Lapidus (n. 1974) este autorul trilogiei Stockholm Noir, deja un fenomen internațional. Experiența sa profesională ca avocat specializat în drept penal i a oferit acces la o lume pe care majoritatea oamenilor preferă să o ignore.
      Critica l-a numit „un James Ellroy al Suediei", un autor care spune lucrurilor pe nume și scrie despre viața de pe stradă, insistând asupra punctelor sensibile ale societății.

      Stockholm Delete a fost nominalizat în 2015 la Premiul pentru cel mai bun roman polițist suedez, acordat de către Academia suedeză a scriitorilor de romane polițiste. Romanul este tradus în 20 de țări, fiind în curs de ecranizare de către casa de producție Filmlance din Suedia.

      La Editura Trei, de același autor, a apărut Salonul VIP, ale cărui drepturi de ecranizare au fost cumpărate, de asemenea, de către Filmlance.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.