Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Ultramaratonistul

      Ultramaratonistul

      7.5 / 10 ( 13 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Nr. pagini:
      300
      Colectie:
      ISBN:
      9786069303115
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Scrisa cu inteligenta, umor si candoare, fara ajutorul unui scriitor profesionist, Ultramaratonistul este o carte care a inspirat zeci de mii de oameni, alergatori sau nu, sa isi depaseasca limitele si sa isi reaminteasca “ce inseamna sa fii cu adevarat viu”, dupa cum puncta Sam Fussel, autorul cartii Muscle.

      “Desi este intr-o forma fizica exceptionala, Dean Karnazes sustine ca prima jumatate a cursei o alergi intotdeauna cu ajutorul corpului, iar cea de-a doua cu ajutorul mintii. Fara a zabovi prea mult in teritoriul abstract al discutiilor filozofice, Dean Karnazes exploreaza totusi “posibilitatile sinelui”: alearga un ultramaraton in Valea Mortii la 49°C si primul maraton la Polul Sud. Incredibila putere de a se automotiva contamineaza pe oricine si este imposibil sa ii citesti cartea fara sa iti doresti sa alergi si tu un maraton.” Erica Joergensen

      Despre autor

      Dean Karnazes, numit de catre New York Times “cel mai faimos ultramaratonist al lumii”, a castigat in 2004 celebrul Badwater Ultramarathon, in 2006 Vermont Trail 100 Mile, iar in 2008 Cursa celor patru deserturi (Antarctica, Atacama, Gobi si Sahara). A facut parte din echipa de ultramaraton a Statelor Unite in 2005 si 2006. In 2011 a alergat 4800 de kilometri de-a lungul SUA, din California pana la New York, performanta finalizata in 75 de zile prin alergarea a 65-78 de kilometri pe zi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.