Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Documentare Discovery - Astronomie. 100 cele mai mari descoperiri

      Documentare Discovery - Astronomie. 100 cele mai mari descoperiri

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Categorie:
      Documentar
      Distributie:

      Narator: Bill Nye

      Studio:
      Data publicarii:
      2010
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      Engleza
      Durata:
      50
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5949029300744
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Alaturati-va lui Bill Nye in calatoria prin cele mai importante 100 de descoperiri, aflati cum fiecare dintre ele a avut un rol important in modelarea lumii moderne. Evolutia si Stiintele Pamantului: de la descoperirea asteroidului KT care a ucis dinozaurii pana la sistemul de clasificare a vietii al lui Carl Linnaeus, folosit pana azi, si pana la teoriile revolutionare ale lui Darwin aflati cum a inceput viata inteligenta pe pamant.
      Aventurati-va sub crusta pamantului nostru pentru a arunca o privire asupra acelor forte geologice puternice care fac viata sa mearga controland cutremure, placi tectonice si super vulcane. Medicina si Fizica: cu desenele anatomice revolutionare ale fizicianului Andrea Vesalius in 1538 s-a nascut o noua stiinta. Fiti martori la oroarea unui bloc operator inainte de anestezie, vedeti cum s-au descoperit razele X si faceti cunostinta cu omul care a descoperit vitaminele. In plus, aflati cum Isaac Newton a perfectionat trei legi ale miscarii si faceti o incursiune in atomi pentru o privire exploziva asupra celei mai cunoscute teorii ale lui Einstein.
      Astronomia si Chimia: Copernicus a teoretizat la inceputuri cum ca Soarele este centrul Sistemului Solar, dar a fost nevoie de munca lui Johannes Kepler pentru a demostra. Aflati de ce universal se extinde si cunoasteti astronomi moderni care cauta ceva asemanator vietii acolo afara. Joesph Priestley a initiat studiul chimiei in 1770 cu descoperirea oxigenului. Genetica si Biologia: Munca lui Gregor Mendel a reprezentat un pionierat in studiul geneticii, insa a trebuit sa fie creat modelul AND pentru ca lucrurile sa inceapa sa se miste cu adevarat in aceasta stiinta.
      Cu sute de ani inaintea primului test ADN, Micrografia a initiat folosirea microscopului si a pregatit scena pentru prima mare descoperire in Biologie: microorganismele. Aflati cum secretul celulei a fost deslusit si cum stelele de mare au dus la descoperirea celulelor stem.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.