Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Celalalt capat

      Celalalt capat

      0.0 / 10 ( 0 votes)
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2006
      Page Count:
      328
      ISBN:
      9789736692062
      Dimensions: l: 13cm | H: 19.5cm
      Add to cart
      2312
      Next Day Delivery! Limited

      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Cunoscut mai ales ca poet, Nicolae Coande (n. 1962) este totodatã un observator atent si perspicace al vietii culturale contemporane, autor cunoscut de eseuri, recenzii si interventii publicistice in reviste importante din tarã.

      Despre interviurile lui, incisive fãrã a fi agresive, reusind sã-si conducã interlocutorul spre zone noi si determinandu-l sã vorbeascã despre subiecte pe care acesta nu le-a mai abordat, sau sã le abordeze din unghiuri inedite, cititorul a putut afla panã acum doar pentru cã mai toate rubricile de „revista presei“ ale marilor publicatii culturale le-au remarcat, evidentiat, citat in momentul aparitiei lor.

      Iar aceasta fiindcã Nicolae Coande si-a publicat cele mai multe discutii cu interlocutorii sãi intr-un ziar craiovean greu accesibil, in conditiile in care se difuzeazã presa la noi azi.

      In cartea de fatã autorul le adunã pentru prima datã intr-un volum, ordonandu-le, nu cronologic, ci cumva „pe afinitãti“, cititorul putand sã reconstituie si singur cronologia. Beneficiind de o bunã cunoastere a operei interlocutorilori sãi (Irina Mavrodin, Ana Blandiana, Vladimir Tismãneanu, Gheorghe Grigurcu, Andrei Codrescu, Adrian Cioroianu, printre altii), Nicolae Coande nu se multumeste niciodatã cu intrebãri conventionale, fad politicoase, ci isi invitã interlocutorul sã rãspundã la chestiuni care frãmantã cititorul cultivat, dar, mai ales, care-l frãmantã pe el insusi.

      Astfel incat rezultatul este nu doar o cronicã vie, pasionantã, pe mai multe voci, fiecare avand ceva memorabil de spus despre societatea, cultura, politica celor cincisprezece ani de tranzitie romaneascã si, nu de putine ori, propriile dificultãti de a-si trãi vocatia in acesti ani, ci si o fotografie de grup pe fundalul cãreia se distinge, ca intr-un palimpsest, cu straturi transparente, un autoportret.

      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.