Products
Products
    • Total RON Comandă
      x
      Your cart is empty.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Pizza si focaccia

      Pizza si focaccia

      6.0 / 10 ( 3 votes)
      Categories:
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2016
      Publisher:
      Cover Type:
      Hardcover
      Page Count:
      96
      ISBN:
      9786068653853
      Dimensions: l: 11.5cm | H: 15cm
      Unavailable
      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

      Pizza este o invenţie extrem de simplă, dar atât de impresionantă încât a devenit cel mai faimos produs gastronomic al Italiei, îndrăgit în toată lumea. Reţetele tradiţionale de pizza şi focaccia au fost selectate atent de Academia Barilla, reprezentând adevărate simboluri ale bucătăriei peninsulare. Blaturile groase sau subţiri, crocante sau pufoase şi delicioasele toppinguri au secretele lor pentru a oferi infinite desfătări culinare.
      Reviews and comments

      Nota

      de |

      There are no reviews yet for this product.
      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.