Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Luiza Zan şi Big Band-ul Radio - Live!

   Luiza Zan şi Big Band-ul Radio - Live!

   6.0 / 10( 2.0 voturi) Nota ta:
   Categorii:
   Artist:
   Casa de discuri:
   Data publicării:
   2016
   Număr discuri:
   1
   Suport:
   CD
   Format audio:
   Stereo
   Cod de bare:
   5948375003316
   Indisponibil
   Indisponibil
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Poți returna acest produs în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   S-ar putea să-ți placă și:
   Descriere
   Reuşita concertului-emisiune difuzat în direct duminică 19 aprilie 2015 din Sala Radio, de la ora 19, cu participarea Big Band-ului Radio dirijat de Ionel Tudor, solistă fiind vocalista Luiza Zan, a condus la ideea editării unui album care să memoreze momentele de reală bucurie auditivă, de intensă satisfacţie estetică, trăiri extatice recompensate de public prin minute întregi de aplauze, iar la final prin solicitări de mai multe bis-uri!
   Aflată într-o formă de zile mari, Luiza Zan s-a întrecut pe sine, strălucind într-un tur de forţă interpretativ ce a cuprins nu mai puţin de nouă complexe secvenţe sonore, tălmăcite cu patos şi contaminant, energizant, exploziv entuziasm. Dezinvoltă, convingătoare graţie pregnanţei şi reliefului expresiv incontestabile, vocalista a impresionat prin nedrămuită inventivitate improvizatorică vădind inspiraţie şi bun gust, virtuozitate vocală şi capacitatea de a acoperi fără efort ample spaţii şi registre sonore.
   La rândul lor, câţiva dintre instrumentiştii orchestrei s-au impus în momentele lor solistice printr-o creativitate conceptuală demnă de laudă. Ne referim la saxofonistul Cristian Soleanu (în Love for Sale, Angel Eyes), pianistul George Natsis (în Kansas City, în introducerea piesei A Night in Tunisia urmată de tema cântată doar de voce şi pian), trompetistul Silviu Albei (Começar de novo – momentul de sensibilitate al concertului, Blue – piesă dedicată memoriei aceluia care a fost trompetistul de culoare Blue Mitchell [1930-1979]), chitaristul Marian Georgescu (Começar de novo), trompetistul Sebastian Burneci (You’ve Changed – piesă orchestrală în care se fac auzite şi intervenţii ale saxofoniştilor Paolo Profeti şi Cătălin Milea), saxofonista Diana Suciu (Kansas City). De subliniat în privinţa selecţiei muzicale, prezenţa frecventă a numelui Peter Herbolzheimer (1935-2010) ca aranjor al pieselor A Night in Tunisia, Love for Sale, Começar de novo, Angel Eyes. O contribuţie majoră la reuşita concertului a marcat-o, indiscutabil, prin datele selecţiei muzicale şi prin autoritara coordonare dirijorală a întregii derulări sonore, Ionel Tudor. Acest prim album Live al Big Band-ului Radio, beneficiind de colaborarea de prestigiu cu admirabila solistă Luiza Zan, merită cu prisosinţă a fi ascultat şi reascultat, se cuvine să-şi afle un loc privilegiat în discoteca adevăratului meloman de jazz!

   Listă piese:
   1. FLY ME TO THE MOON - Voce: Luiza Zan
   2. KANSAS CITY - Voce: Luiza Zan / Soliști instrumentiști: George Natsis – pian, Diana Suciu – saxofon tenor
   3. HOW HIGH THE MOON - Voce: Luiza Zan
   4. A NIGHT IN TUNISIA - Voce: Luiza Zan
   5. LOVE FOR SALE - Voce: Luiza Zan / Solist instrumentist: Cristian Soleanu – saxofon tenor
   6. COMEÇAR DE NOVO - Voce: Luiza Zan / Soliști instrumentiști: Silviu Albei – flugelhorn, Marian Georgescu – chitară
   7. YOU'VE CHANGED - (piesă orchestrală Soliști instrumentiști: Sebastian Burneci – trompetă, Paolo Profeti – saxofon alto, Cătălin Milea – saxofon alto
   8. CHEGA DE SAUDADE - Voce: Luiza Zan
   9. BLUE (piesă orchestrală) - Solist instrumentist: Silviu Albei – flugelhorn
   10. ANGEL EYES - Voce: Luiza Zan / Solist instrumentist: Cristian Soleanu – saxofon tenor
   11. NIGHT AND DAY - Voce: Luiza Zan

   Media
   "Înregistrarea de pe CD-ul LIVE! cu Luiza Zan și Big Band-ul Radio este dinamică, intensă, presărată cu momentele de improvizație vocală ale Luizei, dar și cu piese pur instrumentale ale grupului. Mă bucur că acest album este înregistrat live pentru că așa se poate asculta un big band de calitate pentru o experiență puternică și completă. Pe material puteți asculta de la standarde de jazz și compoziții contemporane la muzică braziliană." Andi Enache este un pasionat de muzici cu dichis, producător executiv la A&A Records, moderează emisiunea de Radio “Jazz & Blues avenue” si scrie la mixtpopia.ro tot depre muzică. Are experiență de organizator de concerte, management și PR evenimente și face parte din echipa Cărturești.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Ajutor
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.