Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă

      Raftul Premiilor Observator Cultural - Editia 2020

      Cea de-a XVI-a ediţie a Premiilor Obser­vator cultural va avea loc în 30 octombrie, la sediul Muzeului Naţional al Literaturii Române.

      După ediţia de anul trecut a Galei, în care un juriu studenţesc a ales laureatul Premiului Universitas dintre volumele nominalizate de redactorii şi colaboratorii revistei, organizatorii au decis să le ofere studenţilor libertatea de a face propriile nominalizări pentru premiul pe care îl vor acorda.

      Premiile Observator Lyceum şi Observator Universitas au dat nastere, în ultimii ani, unui public tot mai tînăr, care a descoperit că există lumi literare fascinante dincolo de programa de literatură română pentru liceu,există scriitori români în viaţă, care scriu pentru publicul de azi, despre tematici care ne privesc și ne implică pe fiecare dintre noi.

      Multe dintre volumele nominalizate şi/sau premiate de Observator cultural au fost, ulterior, traduse şi premiate şi în afara graniţelor, mulţi dintre scriitorii comentaţi în paginile revistei fiind invitaţi la festivaluri şi târguri de carte naţionale şi internaţionale.

      Raftul Premiilor Observator Cultural - Editia 2020