cadou de craciun pentru iubita

Cadouri de Crăciun pentru iubită : 15 idei prin care să-i arăți dragostea și aprecierea ta

Crăciunul este chiar după colț și pare că nicio idee de cadou nu este suficient de potrivită pentru a-i arăta iubitei tale cât de mult contează pentru tine, parcă niciun dar nu este îndeajuns de bun pentru a-i da înapoi o mică parte din magia pe care prezența ei o aduce în viața ta. 

Pentru că ne dorim să fim alături de tine și să te ajutăm să faci alegerea potrivită, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru iubită, care îi vor face mare plăcere de sărbători.

1. Epic Hikes of the World pentru iubita cu suflet aventurier

Pentru iubita care are aventura în sânge, Epic Hikes of the World este cadoul ideal de Crăciun. Ghidul de aventură de la Lonely Planet cuprinde o colecție de povești de călătorie, cu imagini care îți taie răsuflarea și trasee de hiking incredibile: 50 de rute în 30 de țări, din Noua Zeelandă până în Peru, sub formă de călătorii de o zi sau drumeții care durează o lună, imersiuni culturale și expediții montane. 

ce cadou sa-i fac de craciun iubitei
Poți comanda cartea aici.

2. Un cocktail shaker pentru partenera care e sufletul petrecerilor

Dacă partenera ta iubește să organizeze petreceri cu prietenii și nu scapă nicio ocazie de a-și pune la încercare calitățile de mixologist, știm ce cadou de Crăciun o va lăsa fără cuvinte: un cocktail shaker profesionist, numai bun pentru a încerca toate rețetele de băuturi care-i fac cu ochiul. Pentru a-i face o supriză și mai mare, nu uita să incluzi și un amestec pentru cocktailul preferat, fie că e vorba de un Mojito, Tequila Sunrise sau Sex on the Beach.

idei de cadou de craciun pentru iubita
Poți comanda cocktail shaker-ul aici.

Descoperă o gamă variată de amestecuri pentru cocktailuri pentru toate gusturile.

3. Un kit pentru momentele ei de relaxare

Pentru iubita care reușește să facă în 24 de ore cât alții într-o săptămână: excelează la muncă, e mereu alături de tine, are timp pentru prieteni și nu-și neglijează nici activitățile preferate, alege un cadou de Crăciun care să o inspire să-și facă mai mult timp pentru ea.

O lumânare parfumată poate crea atmosfera unei cabane din munți în camera de zi sau o poate teleporta într-o pădure de pini. Adaugă niște ceai din oferta noastră atent selecționată, bomboane și alte delicii și ai un posibil cadou perfect! 

cadou de craciun pentru ea
Poți comanda lumânarea parfumată aici.

4. Clepsidra cu nisip magnetic pentru partenera cu pasiune aparte pentru timp

Avem o idee de cadou de Crăciun și pentru iubita interesată de trecerea timpului: o clepsidră cu nisip magnetic. Magia se întâmplă de fiecare dată când întorci clepsidra și rămâi fascinat de formele neașteptate în care se așează pulberea fină de fier. Un obiect decorativ special care își va găsi un loc de cinste pe biroul ei. 

idei cadouri craciun pentru ea
Poți comanda clepsidra aici.

5. O pernă pentru gât, cadoul util pentru următoarele călătorii 

Dacă dragostea ei pentru călătorii îți este deja cunoscută, mergi la sigur cu un cadou de Crăciun care să-i fie de ajutor în următoarele escapade. Alege o pernă pentru gât cu un design simpatic în formă de elefant, care o va ajuta să se bucure de mai multă relaxare în tren sau în  avion și să ajungă la destinație odihnită, bine dispusă și gata de aventură. 

cadou de craciun haios pentru partenera
Poți comanda perna pentru gât aici.

6. Un joc de societate pentru iubita cu spirit competitiv 

Pentru partenera care iubește serile de board games și este mereu curioasă să încerce, dar și să câștige un joc nou, nu vei da greș cu un cadou de Crăciun prin care să-i încurajezi pasiunea. Word Colony este un joc grozav pentru iubitorii de trivia: îmbină elemente de cultură generală și întrebări interesante din diferite domenii, iar câștigătorul trebuie să dea dovadă de cunoștințe generale dintre cele mai diverse și bune abilități de strategie.

cadou de sarbatori iubita
Poți comanda jocul de societate aici.

7. Lasă-ți mintea să alerge de Deena Kastor și Michelle Hamilton

Indiferent dacă iubita ta este o atletă de performanță sau abia descoperă farmecul sportului, dacă știi că e o fire ambițioasă care vrea să-și depășească limitele în orice face, va aprecia Lasă-ți mintea să alerge, o carte despre muncă, atitudine pozitivă și lucrurile incredibile de care suntem în stare atunci când alegem să credem în noi. Bazată pe povestea de succes și introspecțiile personale ale Deenei Kastor, o atletă de elită care a stabilit recordul american de viteză la proba feminină de maraton, dar și pe cercetări științifice despre creierul uman, cartea reprezintă o doză puternică de inspirație, motivație și optimism.

cele mai frumoase cadouri de craciun pentru ea
Poți comanda cartea aici.

8. Bijuterii speciale pentru iubita care adoră accesoriile 

Printre cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru iubită se numără și bijuteriile handmade. Alege un set de cercei fini din lut polimeric, o brățară din porțelan cu un mesaj care o va face să zâmbească de fiecare dată când îl vede, o broșă cu detalii deosebite sau un pandantiv mandala care transmite optimism, energie și căldură – fiecare dintre acestea, dar și multe alte decorațiuni create cu încredere în România se pot transforma într-un dar de sărbători ideal pentru persoana iubită. 

cadou original de craciun pentru iubita
Poți comanda cerceii aici.

9. Un stilou modern și sofisticat pentru iubita cu înclinații artistice

Indiferent dacă iubita ta este în căutarea unui nou hobby sau și-a descoperit pasiunea pentru această arta caligrafiei, un stilou cu detalii placate cu metale prețioase cum ar fi ruteniu, palladium și aur roz est un cadou de Crăciun original și inspirat. Un carnet de caligrafie pe care să exerseze abajururile intricate ale literelor va completa frumos cadoul. 

cadou de craciun iubita
Poți comanda stiloul aici.

10. Un semn de carte special pentru experiențe literare personalizate

Dacă pasiunea partenerei tale pentru citit este unul dintre lucrurile pe care le admiri cel mai mult la ea, oferă-i un cadou de Crăciun inspirat din universul cărților, care să-i facă experiența de lectură mai frumoasă: un semn de carte.

Alege un model cu inițiala numelui ei și cheița spre fermecatele lumi ce se ascund între paginile cărților, iar dacă e fan Harry Potter, un semn de carte cu simbolul casei din care ar face parte  o va încânta cu siguranță. Pentru iubita cu un simț al umorului fin, aruncă un ochi peste semnele de carte cu roboți sau matrioska, iar dacă apreciază obiectele handmade, semnele de carte brodate vor fi primite cu mult drag. 

ce cadou sa-i fac iubitei de craciun
Poți comanda semnul de carte aici.

11. Un tote bag care să-i completeze personalitatea 

Practic, accesibil și simpatic, un tote bag este un cadou de Crăciun pentru iubită simpatic, care va fi primit cu mare drag. În plus, modelul potrivit este un mod excelent prin care să-i arăți partenerei tale cât de bine o cunoști. 

Dacă are un pictor sau o operă pentru care a făcut o pasiune, fie că e vorba de Sărutul lui Klimt, Irișii lui Van Gogh, Podul Japonez al lui Monet, sau Gioconda lui Da Vinci, pe rafturile Cărturești găsești modele inspirate din operele artiștilor ei preferați. Pe de altă parte, dacă iubita ta apreciază produsele autohtone și unice, atunci tote bag-urile pe baza ilustrației realizate de Ana Maria Găleteanu o vor lăsa fără cuvinte.   

idei de cadou craciun iubita
Poți comanda tote bag-ul aici.

12. VR Glasses pentru acele momente când vrea să evadeze în altă lume

Cauți o idee de cadou de Crăciun pentru iubita pasionată de tehnologie? O pereche de ochelari VR cu ajutorul cărora poate să-și transforme telefonul într-un mediu 3D și să se lase purtată de senzații uimitoare este un dar pe care îl va primi cu mult entuziasm și de care se va putea bucura pe îndelete în zilele de sărbători. 

Poți comanda ochelarii VR aici.

13. O agendă pentru toate gândurile și ideile care abia așteaptă să fie puse pe hârtie

Ochii îi sclipesc de fiecare dată când vede o agendă nouă pe rafturile librăriei, obișnuiește să facă liste cu meticulozitate impresionantă sau are mereu la îndemână un carnet pe care să-și noteze gândurile creative? Dacă răspunsul este da, atunci o agendă deosebită este cadoul de Crăciun ideal pentru iubită. 

Dacă vrei ceva cu un design care să iasă din tipare, aruncă o privire peste carnetele NUUNA, în schimb dacă preferi ceva clasic și elegant, agendele de la Moleskine sunt o variantă potrivită. Pentru partenera care apreciază creativitatea, alege designul marca Zsazsa Notebook.

cadou de craciun iubtita
Poți comanda carnetul aici.

În funcție de preferințele ei, găsești sute de modele de agende și jurnale pe rafturile Cărturești.

14. The Snow Song de Sally Garner

Într-un sat pe un vârf de munte, ascuns printre păduri străvechi și condus de bărbați pentru care tradiția este totul, tânăra Edith este nevoită să facă o decizie imposibilă: fie se căsătorește conform tradițiilor impuse de societate, fie își ascultă inima care bate pentru altcineva. Viața ei și a întregului sat se schimbă complet în momentul în care Edith își pierde vocea într-un mod misterios. 

O poveste modernă în care dragostea, superstițiile și magia se împletesc, The Snow Song este o lectură tulburătoare, dar plină de speranță, pe care iubita ta o va citi cu sufletul la gură de sărbători. 

idei cadouri de sarbatori iubitei
Comandă cartea aici.

15. O cutie de bijuterii pentru iubita care adoră lucrurile DIY

Avem o idee de cadou de Crăciun inedită pentru iubita creativă care are o pasiune aparte pentru lucrurile create de mâna ei: o cutie de bijuterii pe care o poate construi cu ajutorul unui puzzle 3D de la Ugears. Asamblarea puzzle-ului este un exercițiu de ingeniozitate și creativitate, iar la final va avea o cutie de bijuterii elegantă și sofisticată cu care se va putea lăuda prietenelor ei.

cadou frumos pentru iubita de craciun
Poți comanda cutia de bijuterii aici.

Sperăm că te-am inspirat și ești cu un pas mai aproape de găsirea cadoului de Crăciun ideal pentru iubita ta, acel dar care știi că-i va umple inima de bucurie. Toate cadourile din acest ghid, precum și sute de alte idei la fel de speciale te așteaptă în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro. Iar pentru că vrem să te ajutăm să te bucuri de sărbători mai liniștite și mai frumoase, te ajutăm și cu împachetarea gratuită a cadourilor. 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.