cadouri ce amai buna prietena

Cadouri pentru cea mai buna prietenă: 15 idei originale care să-i umple inima de bucurie

Pentru că ea este persoana care te cunoaște cel mai bine, prima căreia vrei să-i povestești toate nimicurile și pentru că tot ea ți-a fost alături în toate momentele importante din viață, îți dorești să o surprinzi cu un cadou prin care să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Dar, tocmai pentru că îți dorești atât de tare să-i oferi bucurie, uneori nu știi ce să alegi și parcă niciun cadou nu pare potrivit.

Dar nu-ți face griji. De 20 de ani ne ocupăm de găsirea cadourilor ideale și aducerea lor direct la tine acasă, așa că azi ți-am pregătit o listă cu idei originale de cadouri pentru cea mai bună prietenă de ziua ei sau oricând vrei să-i arăți cât de mult contează pentru tine.

1. Un carnet ludic în care să noteze toate lucrurile importante

Poți comanda carnetul aici.

Cu atât de multă imaginație, idei mărețe și planuri de viitor, prietena ta are nevoie de un sprijin care să-i fie de ajutor ori de câte ori vrea să noteze ceva. Alege un cadou pentru cea mai bună prietena sub forma unui carnet cu un design aparte în care să păstreze şi să organizeze toate ideile, proiectele şi amintirile.

Descoperă mai multe carnete și agende potrivite pentru cei care care adună momente de ţinut minte.

2. Un bloc de desen în care să dea formă și culoare imaginației

Poți comanda blocul de desen aici.

Dacă desenul o relaxează și îi permite să dea frâu liber imaginaţiei, alege un bloc de desen de la Moleskine. Un caiet cu un design minimalist, menit să cuprindă gândurile și schițele prietenei tale artiste și în care poate să-și pună în practică creativitatea ori de câte ori dorește.

3. 12 creatoare care au schimbat istoria de Bertrand Meyer-Stabley, pentru fashionista cu un stil aparte

Poți comanda cartea aici.

Dacă prietena ta știe întotdeauna care sunt cele mai noi tendințe în modă, recunoaște hainele și accesoriile după designer și face combinații vestimentare pe care le admiri de fiecare dată, atunci o carte despre modă și fashion îi va aduce o mare bucurie.

12 creatoare care au schimbat istoria este o călătorie fascinantă în lumea modei și oferă un loc în primul rând la cea mai mare defilare. Povești emoționante, inspiraționale, pline de mister și de farmec ale celor care au dat tonul în fashion. Oferă-i prietenei tale ocazia să-și dea întâlnire cu Vivienne Westwood, Coco Chanel sau Elsa Schiaparelli.

4. Un kit de plantat, cadoul ideal pentru prietena care iubește natura

Poți comanda kitul aici.

Dacă știi că pentru ea relaxarea înseamnă timp petrecut cu florile și plantele ei, știm ce cadou să alegi pentru cea mai bună prietenă de ziua ei, astfel încât să-i faci o surpriză inedită: un kit de plantat propriul brad de Crăciun. În completare, alege un vas din argilă pentru udat plantele din apartament de la Lutoya, astfel nu trebuie să-și mai facă griji pentru plantele ei cât timp este în vacanță.

5. Bucuria ordinii de Marie Kondo, ghidul prietenei pregătite să-și organize casa și viața

Poți comanda cartea aici.

Casa prietenei tale arată ca scoasă din revistele de design interior, iar ordinea și organizarea lucrurilor prin casă înseamnă pentru ea distracție și relaxare? Sau dimpotrivă, simte că de abia acum a venit momentul să-și pună ordine în viață?  Atunci nu poți da greș cu un cadou pentru prietena cea mai bună care să-i un adevărat aliat.

Bucuria ordinii descrie într-un mod simplu și motivațional ce înseamnă organizarea casei, venind cu soluții practice pentru toate încăperile, precum și pentru o gamă largă de obiecte din diferite categorii.

6. O pernă simpatică pentru prietena care visează cu ochii deschiși

Poți comanda perna aici.

Dacă prietena ta cea mai bună acordă o atenție deosebită obiectelor decorative din casă, avem o idee de cadou care să aducă o pată de culoare în sanctuarul ei și care să o îndemne la visare – o pernă decorativă cu un mesaj special de la Lampadaria Design.

7. O lumânare cu mesaj, care să-i aducă un strop de liniște în fiecare zi

Poți comanda lumânarea aici.

Pentru prietena care abia așteaptă zilele friguroase ca să-și decoreaze casa cu multe lumânări, alege o lumânarea parfumată din ceară pură de soia de la brandul Liniște, cu fitil din lemn, care la aprindere imită sunetul lemnelor trosnind dintr-un șemineu. Dacă are și un mesaj simpatic care să o facă să zâmbească și să se relaxeze, cu atât mai bine.

Mai multe modele de lumânări cu arome îmbietoare găsești pe site-ul carturesti.ro.

8. Cartea A Therapeutic Atlas, cadoul care o va ajuta să călătorească oricând își dorește

Poți comanda cartea aici.

Când vine vorba de idei de cadouri pentru prietena ta cea mai bună, care e mereu cu gândul la noi escapade, nu poți da greș cu o carte de aventuri prin care să descopere povești și locuri extraordinare.

A Therapeutic Atlas. Destinations to inspire and enchant, un ghid vizual special care o va ajuta să exploreze sute de locuri și să meargă în călătorii inspiraționale chiar de pe canapea. Cartea vine cu o selecție de destinații unice și încântătoare din întreaga lume, care oferă noi perspective incredibile asupra vieții.

9. Lampă în formă de unicorn pentru prietena visătoare, care decorează cu personalitate orice spațiu

Poți comanda lampa aici.

Nu am uitat nici de prietena care vânează mereu decorațiuni interesante și care te impresionează cu obiectele deosebite pe care le găsește. Dacă a venit rândul tău să-i faci o surpriză de ziua ei, o lampă simpatică în formă de unicorn de la Sema Design este cadoul potrivit pentru ea.

10. O carte cu rețete spectaculoase, ca să fie un adevărat rock star în bucătărie

Poți comanda cartea aici.

Dacă știi că timpul pe care-l petrece gătind este o adevărată delectare pentru ea și iubește să testeze tot felul de rețete noi, atunci prietena ta cea mai bună va aprecia un cadou deștept ce o va ajuta în explorarea acestei arte.

Tava: Eastern European Baking and Desserts From Romania & Beyondeste o metaforă a modului în care un întreg peisaj culinar este prezentat cititorului și spune povestea acelor preparate delicioase care au ajuns să reprezinte identitatea diferitelor comunități culturale din țară. Budincile de orez sau orz perlat, gogoșile și biscuiții din turtă dulce vin cu propria lor poveste, în timp ce mousse-urile de ciocolată, bezelele în sos de cremă și înghețata de cafea te introduc în glamour-ul celebrelor patiserii din România și din Europa de Est.

11. Un suport simpatic pentru accesorii și bijuterii

Poți comanda suportul aici.

Din lista cu cele mai interesante cadouri pentru cea mai bună prietenă nu putea să lipsească și obiectul în care să-și pună la loc de cinste comorile. Dacă este fascinată de bijuterii și accesorii, un cadou practic și inspirat este un suport de bijuterii simpatic care să aducă farmecul universului Frozen în casa ei.

12.Cartea Intuiția de Béatrice Milletr este pentru prietena care citește ca să se descopere pe sine

Poți comanda cartea aici.

Cărțile de dezvoltare personală sunt ca o busolă în călătoria cunoașterii de sine și reprezintă o alegere inspirată de cadou și de mare ajutor pentru prietena ta cea mai bună care a pornit pe drumul dezvoltării personale. Intuiția. Învață să îți asculți vocea interioară te invită să explorezi resorturile acestui proces profund uman și te ajută să transformi intuiția sau vocea interioară într-un atu și să ai încredere în ea.

13. Un jurnal în care să păstreze istoria prieteniei voastre

Poți comanda jurnalul aici.

Povestea prieteniei voastre are atât de multe capitole pline cu momente amuzante, nopți albe cu povești, zâmbete, discuții, lacrimi și cuvinte de încurajare. Jurnalul Friendship: A Fill-In Keepsake conține o serie de întrebări la care să răspundeți împreună, pagini în care să puneți la loc de cinste amintirile frumoase și idei despre cum să vă bucurați și mai mult de această legătură specială.

14. Un ceainic haios pentru prietena care iubește să se relaxeze cu o ceașcă bună de ceai

Poți comanda ceainicul aici.

Pentru japonezi, ceremonia ceaiului este un adevărat ritual care inspiră la armonie, meditație și la a fi zen. Iar englezii nu pierd nicio zi fără să se delecteze cu gustul acestei băuturi aromate.

Dacă prietena ta cea mai bună e pasionată de cultura ceaiului, un cadou inspirat și de efect poate fi un ceainic simpatic. Iar dacă adoră să se așeze confortabil cu băutura preferată și să se piardă în lumea magică a universului Disney, atunci un ceainic cu Mickey Mouse îi va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

15. Tetralologia napolitană Prietena mea genială de Elena Ferrante, pentru a celebra o prietenie care durează din copilărie

Poți comanada pachetul aici.

Dacă prietena ta cumpără cărți cu pasiunea cu care alte femei cumpăra pantofi, se va bucura întotdeauna să primească oricare dintre miile de cărți aflate pe rafturile Cărturești. Dar, dacă vrei să-i faci un cadou special care să-i țină serile și weekend-urile ocupate, alege pachetul cu tetralogia napolitană a Elenei Ferrante despre o prietenie de o viață.

Prietena mea genială este o saga ce se întinde de-a lungul a șase decenii, despre viața a două două prietene puternice, neînfricate și care reușesc să depășească momentele de cumpănă ale vieții. Chiar dacă relația lor de prietenie este una complicată, se susțin și se ajută reciproc să se descopere și să crească.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri cu care o poți suprinde pe prietena cea mai bună de ziua ei. Dacă încă nu ai găsit ce căutai, aruncă un ochi și pe ghidul nostru cu idei de cadouri pentru femei.

Descoperă mii de alte idei de cadouri frumoase pe rafturile Cărturești. Și pentru că vrem să ne asigurăm că totul e ca la carte, oricând ai nevoie, te ajutăm cu împachetarea gratuită a darurilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.