cadouri ce amai buna prietena

Cadouri pentru cea mai buna prietenă: 15 idei originale care să-i umple inima de bucurie

Pentru că ea este persoana care te cunoaște cel mai bine, prima căreia vrei să-i povestești toate nimicurile și pentru că tot ea ți-a fost alături în toate momentele importante din viață, îți dorești să o surprinzi cu un cadou prin care să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine. Dar, tocmai pentru că îți dorești atât de tare să-i oferi bucurie, uneori nu știi ce să alegi și parcă niciun cadou nu pare potrivit.

Dar nu-ți face griji. De 20 de ani ne ocupăm de găsirea cadourilor ideale și aducerea lor direct la tine acasă, așa că azi ți-am pregătit o listă cu idei originale de cadouri pentru cea mai bună prietenă, indiferent de ocazie, fie că e ziua ei sau Crăciunul.

1. Carnetul Why You’re My Bestie, care cuprinde toată recunoștința  ta

Poți comanda carnetul aici.

Pentru prietena care a fost lângă tine de fiecare dată, care te-a susținut să lupți pentru lucrurile în care crezi și alături de care ai trăit cele mai amuzante și palpitante aventuri, alege un cadou prin care să-i transmiți cât de mult înseamnă pentru tine și că, fără ea, viața ta nu ar mai fi la fel.

Carnetul Why You’re My Bestie din colecția Fill in the Love de la Knock Knock îți oferă șansa să-i spui prietenei tale, în câte feluri dorești, ce anume face legătura voastră atât de specială.

2. Un bloc de desen în care să dea formă și culoare imaginației

Poți comanda blocul de desen aici.

Dacă desenul o relaxează și îi permite să dea frâu liber imaginaţiei, alege un bloc de desen de la Moleskine. Un caiet cu un design minimalist, menit să cuprindă gândurile și schițele prietenei tale artiste și în care poate să-și pună în practică creativitatea ori de câte ori dorește.

3. 12 creatoare care au schimbat istoria de Bertrand Meyer-Stabley, pentru fashionista cu un stil aparte

Poți comanda cartea aici.

Dacă prietena ta știe întotdeauna care sunt cele mai noi tendințe în modă, recunoaște hainele și accesoriile după designer și face combinații vestimentare pe care le admiri de fiecare dată, atunci o carte despre cele mai importante creatoare de modă îi va aduce o mare bucurie.

12 creatoare care au schimbat istoria este o călătorie fascinantă în lumea modei și oferă un loc în primul rând la cea mai mare defilare. Povești emoționante, inspiraționale, pline de mister și de farmec ale celor care au dat tonul în fashion. Oferă-i prietenei tale ocazia să-și dea întâlnire cu Vivienne Westwood, Coco Chanel sau Elsa Schiaparelli.

4. O hartă răzuibilă pe care să-și scrie autobiografia de exploratoare

Poți comanda harta răzuibilă aici.

Partea cea mai frumoasă a călătoriilor, pe lângă experiența extraordinară trăită, este că îți oferă posibilitatea să ai parte de momente de care să-ți aduci aminte mereu cu bucurie. Dacă le-ai putea vedea ori de câte ori ți-ai dori, cu atât mai bine.

O hartă răzuibilă este alegerea inspirată pentru prietena care trăiește pentru călătorii și visează să descopere cât mai mai multe colțuri din lumea întreagă. Un cadou care să-i amintească de toate locurile frumoase pe care le-a văzut și care să le prefigureze pe cele pe care urmează să le descopere. Mai mult decât atât, acest cadou o să vă inspire să plănuiți viitoare călătorii împreună; tot atâtea motive de râs și povestit la bătrânețe.

5. Bucuria ordiniide Marie Kondo, ghidul prietenei pregătite să-și organize casa și viața

Poți comanda cartea aici.

Casa prietenei tale arată ca scoasă din revistele de design interior, iar ordinea și organizarea lucrurilor prin casă înseamnă pentru ea distracție și relaxare? Sau dimpotrivă, simte că de abia acum a venit momentul să-și pună ordine în viață?  Atunci nu poți da greș cu un cadou care să-i fie cel mai mai bun aliat.

Bucuria ordinii descrie într-un mod simplu și motivațional ce înseamnă organizarea casei, venind cu soluții practice pentru toate încăperile, precum și pentru o gamă largă de obiecte din diferite categorii.

6. O pernă simpatică pentru prietena iubitoarea de pisici

Poți comanda perna aici.

Dacă prietena ta iubește pisicuțele și deține un suflet cu blană pufoasă, atunci nu vei da greș cu un cadou pe care să-l împartă cu el. Alege o pernă pufoasă și confortabilă în formă de pisicuță cu care să doarmă noaptea în brațe.

7. O lumânare cu mesaj, care să-i amintească în fiecare zi că e înconjurată de iubire

Poți comanda lumânarea aici.

O lumânare care miroase la fel de bine pe cât se citește. Pentru prietena care își decorează casa cu multe lumânări și se bucură ca un copil de fiecare dată când descoperă o aromă îmbietoare nouă, alege o lumânarea parfumată. Dacă are și un mesaj simpatic care să o facă să zâmbească și să creadă mereu în dragoste, cu atât mai bine.

8. Cartea Unforgettable Journeys, cadoul care o va ajuta să călătorească oricând își dorește

Poți comanda cartea aici.

Când vine vorba de idei de cadouri pentru prietena ta, care e mereu cu gândul la noi escapade, nu poți da greș cu o carte de aventuri, prin care să descopere povești și locuri extraordinare.

Unforgettable Journeys, un ghid vizual special care o va ajuta să exploreze sute de locuri și să meargă în călătorii inspiraționale chiar de pe canapea. Fie că vrea să se bucure de o plimbare cu bicicleta de-a lungul vechiului Drum al Mătăsii, de o croazieră în jurul Antarcticii sau de o călătorie cu trenul în Zambia.

9. Lampă în formă de unicorn pentru prietena visătoare, care decorează cu personalitate orice spațiu

Poți comanda lampa aici.

Nu am uitat nici de prietena care vânează mereu decorațiuni interesante și care te impresionează cu obiectele deosebite pe care le găsește. Dacă a venit rândul tău să-i faci o surpriză, fie că e ziua ei sau se apropie Crăciunul, o lampă simpatică în formă de unicorn de la Sema Design este cadoul potrivit pentru ea.

10. Cartea Flavorbomb de Bob Blumer, ca să fie un adevărat rock star în bucătărie

Poți comanda cartea aici.

Dacă știi că timpul pe care-l petrece gătind este o adevărată delectare pentru prietena ta și iubește să testeze tot felul de rețete noi, atunci va aprecia un cadou deștept ce o ajută în explorarea acestei arte. Flavorbomb – A Rogue Guide to Making Everything Taste Better conține o serie de sfaturi, tehnici, trucuri și ingrediente care să transforme orice mâncare într-un adevărat deliciu culinar.

11. Un suport de bijuterii ingenios pentru micile ei comori

Poți comanda suportul de bijuterii aici.

Din lista cu cele mai interesante cadouri pentru cea mai bună prietenă nu putea să lipsească și obiectul în care să-și pună la loc de cinste comorile. Dacă este fascinată de bijuterii și accesorii, un cadou practic și inspirat este un suport de bijuterii elegant.

12. Cartea Femei care aleargă cu lupii de Clarissa Pinkola este pentru prietena care citește ca să se descopere pe sine

Poți comanda cartea aici.

Cărțile de dezvoltare personală sunt ca o busolă în călătoria cunoașterii de sine și reprezintă o alegere inspirată și de mare ajutor pentru prietena care a pornit pe drumul dezvoltării personale.

Femei care aleargă cu lupii – Povesti și mituri ale arhetipului femeii sălbatice îmbină basmele psihologice cu interpretări profunde și revelatoare. Făcând apel la vechi tradiţii, mituri şi poveşti, cartea deschide calea către descoperirea forței interioare a fiecărei femei.

13. Un jurnal în care să păstreze istoria prieteniei voastre

Poți comanda jurnalul aici.

Povestea prieteniei voastre are atât de multe capitole pline cu momente amuzante, nopți albe cu povești, zâmbete, discuții, lacrimi și cuvinte de încurajare. Jurnalul Friendship: A Fill-In Keepsake conține o serie de întrebări la care să răspundeți împreună, pagini în care să puneți la loc de cinste amintirile frumoase și idei despre cum să vă bucurați și mai mult de această legătură specială.

14. Un ceainic haios pentru prietena care iubește să se relaxeze cu o ceașcă bună de ceai

Poți comanda ceainicul aici.

Pentru japonezi, ceremonia ceaiului este un adevărat ritual care inspiră la armonie, meditație și la a fi zen. Iar englezii nu pierd nicio zi fără să se delecteze cu gustul acestei băuturi aromate.

Dacă prietena ta e pasionată de cultura ceaiului, un ceainic este mereu un cadou inspirat și de efect. Iar dacă adoră să se așeze confortabil cu băutura preferată și să se piardă în lumea magică a universului Disney, atunci un ceainic cu Mickey Mouse îi va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

15. Tetralologia napolitană Prietena mea genială de Elena Ferrante, pentru a celebra o prietenie care durează din copilărie

Poți comanada pachetul aici.

Dacă prietena ta cumpără cărți cu pasiunea cu care alte femei cumpăra pantofi, se va bucura întotdeauna să primească oricare dintre miile de cărți aflate pe rafturile Cărturești. Dar, dacă vrei să-i faci un cadou special care să-i țină serile și weekend-urile ocupate, alege pachetul cu tetralogia napolitană a Elenei Ferrante despre o prietenie de o viață.

Prietena mea genială este o saga ce se întinde de-a lungul a șase decenii, despre viața a două două prietene puternice, neînfricate și care reușesc să depășească momentele de cumpănă ale vieții. Chiar dacă relația lor de prietenie este una complicată, se susțin și se ajută reciproc să se descopere și să crească.

Descoperă mii de alte idei de cadouri frumoase pe rafturile Cărturești. Și pentru că vrem să ne asigurăm că totul e ca la carte, oricând ai nevoie, te ajutăm cu împachetarea gratuită a darurilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro.There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.