delikates1

#discuțiilibere #ROD: despre delicatesele DELIKATES ACCESORIES

Ne bucurăm să vă aducem mai aproape unii din furnizorii noștri cei mai dragi, DELIKATES. Au un mare atu și anume acela că au produse funcționale, trainice, cum ar zice bunica, și cu ilustrații mereu vesele, sezoniere și care-ți pun probleme doar în sensul în care nu știi ce produs/model să alegi.
Intrați cu noi în universul vesel colorat al Delikates Accessories alături de Csaba Varga, fondatorul brandului, și nu uitați că pe site-ul Cărturești găsiți listate multe dintre produsele lor, care pot ajunge rapid la ușa voastră, frumos împachetate.

Monika si Csaba Varga

  1. Descrieți în trei cuvinte fiecare membru al echipei voastre.

Eszter este membrul creativ al echipei Delikates, ea este designerul; Csaba este membrul pragmatic, administratorul/managerul firmei, Mónika este responsabilă cu partea de comunicare cu clienții, ea este membrul amabil. Iar Emilia, Judit, Edina, Gizike, Katalin, Enikő și cele 3 Erika fac parte din echipa de producție și sunt responsabile de calitatea produselor.

2.  Când și cum a pornit povestea Delikates?

După ce au terminat Eszter și Emőke facultatea, s-au reîntâlnit în Miercurea Ciuc și au început să facă borsete. La început erau doar ele două, dar cu timpul s-au alăturat și alții, Csaba venea cu viziunile lui de antreprenoriat, croitoresele, cu experiența profesională în cusut. Brandul se forma organic, în pași mici, din nevoia fetelor de a realiza obiecte utile și estetice în același timp.

3. De unde vine creația și creativitatea? Ce va inspiră spre noi modele și patternuri?

În primul rând, ne inspira oamenii care folosesc produsele noastre. Ne provoacă să găsim soluții pentru viața lor de fiecare zi, în natură sau în orașul aglomerat, indiferent de anotimp. Când creăm patternurile, încercam să ne gândim la mai multe stiluri: desenam motive grafice, florale, abstracte. Nu ne ținem neapărat de trendurile internaționale, însă cu siguranță ne influențează, sunt culori, teme care se infiltrează și în estetica noastră.

4.  Uitându-mă la produsele voastre pentru copii, tare îmi doresc sa fiu iar copil, să am rucsacuri așa vioaie, borsete și altele; ați început să creați articole pentru copii fiind inspirați si de cei doi băieți ai voștri?

Da, DeliKids s-a născut din nevoia noastră de a crea genți pentru copii noștri, dar și din nevoia copiilor să aibă lucruri asemănătoare cu ale noastre. Ei petrec, inevitabil, foarte mult timp în atelier. Și creează ei înșiși genți și tot felul de alte obiecte. Se distrează prin creație. Și asta ne amuză, ne inspiră.

5.  Cum vă împărțiți timpul între brandul pe care îl aveți, cei doi copii, timpul liber, prieteni și toate celelalte?

Este o adevărată provocare să menținem echilibrul între viață profesională și cea de familie. Dar încercam să petrecem cât mai mult timp în natură, cu copiii și prietenii. Ne plac și activitățile creative, lucrul cu mâna sau muzica.

6.  Cum sună viitorul? Ce planuri aveți?

Planurile sunt mereu un tabu, dar, de exemplu, dorim să dezvoltăm sistemele de management și să traducem webshopul în engleză, că să ne putem extinde pe mai multe piețe.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.