Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Inițiat în 2012, ROD este proiectul Cărturești conceput să expună, să promoveze și să vândă design românesc, având misiunea de a reuni designerii și creativii autohtoni cu un public selectiv și deschis. ROD reprezintă o continuare firească a eforturilor noastre de a ne alinia cu atitudinea consumatorilor față de produsul creat în România, investind în linii exclusive de produse Cărturești realizate în colaborare cu artiști și designeri români.

   Prin bijuteriile de autor, obiectele funcționale, papetăria, jucăriile, ilustrația, hainele sau accesoriile vestimentare selectate, ROD reprezintă o alternativă binevenită, care completează obiectele simpatice de serie cu care v-ați obișnuit.

   Cu o bază de designeri aflată în continuă creștere, la ROD veți găsi întotdeauna idei și povești interesante, obiecte funcționale și frumoase, interpretări ironice și recontextualizări amuzante atât online, cât și offline – într-o serie de pop-up-uri care se întâmplă cel mai adesea în librăria Modul Cărturești din București. Ca să fiți la curent cu toate evenimentele, poveștile și campaniile noastre, vă invităm pe paginile ROD de Facebook, Instagram sau pe blogul Cărturești.

   ROD