cadouri iubit feature

Cadouri pentru iubit: 15 idei inspirate care îi vor aduce bucurie partenerului de ziua lui

Alegerea cadoului potrivit pentru iubit, prin care să-i transmiți cât de important este pentru tine și că îl încurajezi să-și urmărească pasiunile, poate fi o reală provocare. Parcă ai vrea să fie un cadou util, dar ai vrea și ceva care să-i arate cât de mult îl iubești sau un cadou care să-l lase mut de uimire.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru iubitul tău de ziua lui, care să-i aducă zâmbetul pe buze și un motiv în plus de bucurie, te ajutăm să faci alegerea potrivită. Inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri pentru el, bărbatul iubit care îți face fiecare zi mai frumoasă.

Idei de cadouri pentru iubit

1. Oameni normali de Sally Rooney, pentru iubitul romantic pasionat de citit

Cărțile sunt un cadou desăvârșit indiferent de ocazie, iar partenerului care iubește să se relaxeze citind, o carte bună cu siguranță îi va aduce o mare bucurie.  Oameni normali  este o descriere a intimității în secolul XX și un portret al unei relații pline de tandrețe care evoluează treptat. Doi oameni care se simt inconfortabil în societate sunt cu adevărat ei înșiși doar în prezenţa celuilalt.

2. O sticlă de vin pentru partenerul cu gusturi fine

Salvador Dali spunea că „cel care ştie să deguste vinul nu îl mai bea, ci îi soarbe secretele”, iar pentru cel care apreciază calitățile acestei băuturi nobile, o sticlă de vin bun este un cadou pentru el care îi va încânta simțurile. Pentru partenerul cu gusturi fine, poți alege un vin roșu de la crama Liliac, cu note de fructe de pădure, cireșe negre și o atingere fină de vanilie și scorțișoară. Liliac Red Cuvee este alegerea potrivită pentru a sărbători împreună seara romantică de Ziua Îndrăgostiților.

3. Un board game cu care să-și pună talentele la încercare

Un cadou potrivit pentru iubitul tău, idiferent de ocazie, poate fi unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești.

Pentru partenerul pasionat de mistere, care se bucură de fiecare dată când are ocazia să-și pună instinctele și calitățile de detectiv în practică, jocul Mysterium este o alegere inspirată. Iar pentru mai multă distracție, un joc de societate interesant, de care să vă bucurați împreună, este Casa Iubirii.

4. Încălzitor pentru cană ca să se bucure mereu de cafeaua caldă

Dacă iubitul tău iubește cafeaua sau ceaiul, un cadou simpatic și totodată practic  este încălzitorul pentru cană cu inimioară de la JUST MUSTARD. Atât în zilele în care lucrează cu orele în fața calculatorului, dar și în serile când se relaxează cu o carte bună sau un film, încălzitorul pentru cană îi va păstra băutura preferată mereu caldă.

5. O pereche de căști ca să poată asculta melodiile preferate oriunde

Dacă vrei să îl răsfeți cu un cadou special care să reflecte pasiunea iubitului tău pentru muzică, avem o idee cu care nu vei da greș.  Dăruiește-i o pereche de căști wireless extrem de confortabile care să-l facă să trăiască fiecare zi pe ritmul muzicii. Mai mult decât atât, creează și un playlist special pe care să-l asculte de fiecare dată când vrea să-și amintească momentele frumoase împreună. Aveți melodia voastră sau o melodie care vă aduce aminte de prima întâlnire? Acum e momentul să o pui pe listă.

Descoperă mai multe modele de căști pe rafturile Cărturești.

6. Light & How to Photograph It, un ghid complet despre tot ce înseamnă fotografia

Dacă partenerul tău iubește fotografia și caută mereu să surprindă frumusețea unui apus, arhitectura impresionantă a unei clădiri sau cele mai frumoase cadre din natură, alege un cadou pentru iubit prin care să-i încurajezi pasiunea și care chiar să îi fie de ajutor.

Light & How to Photograph It este darul potrivit pentru cei care vor să spună povești prin fotografii. Michael Freeman oferă sfaturi cheie și trucuri importante pe care le-a dobândit în cei 40 de ani de experiență fotografică. Pentru un cadou complet alege și un aparat foto instant cu care să surprindă cele mai frumoase momente în doi.

7. Cană Star Wars Kylo Ren pentru eroul care e alături de tine zi de zi

Printre cadourile originale pentru iubit, dacă a văzut deja de câteva ori filmele din seria Star Wars, te surprinde deseori cu replici din film, iar dorința lui ascunsă este de a ajunge un mare Jedi, alege o cană Star Wars Kylo Ren prin care să-i arăți că tu îl vezi deja așa.

8. Super food pentru toata familia, pentru iubitul care te surprinde de fiecare dată cu talentul său culinar

Partenerul care se aventurează în bucătărie și te surprinde de fiecare dată cu talentul său culinar va aprecia un cadou deștept care să-l ajute când se transformă într-un adevărat chef.

De la unul dintre cei mai celebri bucătari, Jamie Oliver, cartea Super food pentru toata familia îl va ajuta să-și mărească repertoriul de rețete gustoase și sănătoase și va descoperi sfaturi valoroase: de la cum să gătești alături de cei mici, la cum să îi mulțumești pe cei pretențioși sau cum să ai o digestie mai bună.

9. O baterie externă wireless ca să nu piardă niciodată contactul oriunde ar fi

Dacă îl surprinzi deseori citind despre cele mai noi aplicații și gadgeturi și este interesat de tot ce ține de tehnologie, alege cadouri pentru iubit speciale care să-i încurajeze pasiunea. Un cadou practic și util care îl va ajuta să nu rămână niciodată fără conexiune este o baterie externă wireless cu un design geometric.  

10. Un rucsac ideal pentru călătorii și excursii pe munte

Pentru iubitul care de fiecare dată planifică cele mai impresionante călătorii sau căruia îi place să o ia la pas și să exploreze orașele, alege un cadou pentru el practic cum ar fi rucsacul Mart-New York Rolltop de la Herlitz. Realizat din material impermeabil rezistent la zgârieturi și extrem de încăpător, cu multiple compartimente, inclusiv unul special pentru laptop, rucsacul va fi partenerul ideal de aventură mult timp de acum încolo.

11. O educație emoțională, pentru partenerul care vrea să descopere cât mai multe despre sine

Pline de sfaturi și lecții importante care te ajută să privești lumea dintr-o altă perspectivă și să înveți mai multe despre tine, cărțile de dezvoltare personală sunt un cadou potrivit pentru cei care vor să se autodepășească.

Într-o lume în care stresul e nelipsit pe agenda zilei, inteligența emoțională a devenit mai importantă decât oricând. Cartea lui Alain de Botton, O educație emoțională, este un cadou util și o alegere inspirată atât de ziua lui, cât și cu altă ocazie, care îl va ajuta pe iubitul tău în procesul de a descoperi mai multe despre sine și cum să facă față provocărilor.

12. O agendă de planning în care să-și noteze ideile mărețe pentru a cuceri lumea

Pentru iubitul care te inspiră prin ambiția  și voința cu care ține în echilibru viața personală și cea profesională, alege un cadou original și practic prin care să-i arăți admirația și dragostea ta.

Un cadou pentru iubit potrivit este agenda Moleskine, practică și minimalistă, care să-l ajute să-și organizeze timpul, ideile, planurile și obiectivele. Dacă este însă un spirit mai creativ, carnetele Nuuna au un design special, ieșit din tipare, potrivit pentru cei cărora imaginația le zboară tot timpul.

13. Un carnet cu vouchere pentru cupluri

Pentru că „rutina vieții de cuplu” e plictisitoare doar dacă nu mai știți să râdeți împreună sau să vă faceți mici surprize unul altuia, alege un cadou pentru iubitul tău de care să se bucure tot restul anului. Carnetul cu vouchere For Lovers de la Knock Knock oferă o gamă largă de favoruri și ocazia să petreceți cât mai multe momente haioase și pline de afecțiune.

14. Furtuna Razboiului de Andrew Roberts, pentru bărbatul care vrea să știe mai multe despre trecut

Cartea Furtuna Războiului. O nouă istorie a celui de-al Doilea Război Mondial este o istorie integrală a Celui de-al Doilea Război Mondial, începând de la premisele sale și până la Procesul de la Nürnberg. Andrew Roberts analizează cele mai importante decizii luate și cum ar fi decurs evenimentele dacă anumite ordine nu ar fi fost date.

15. Un cadou deosebit pentru partenerul care apreciază produsele de design românesc

De la vinuri delicioase făcute din viile magice tradiționale, la accesorii din piele făcute manual, pe raftul nostru cu produse create cu încredere în România descoperi idei originale de cadouri pentru iubitul tău, care vor fi primite cu zâmbetul pe buze.

Pentru ca totul să fie ca la carte, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro. Și nu uita, valoarea unui cadou stă în bucuria celui care îl primește și dragostea cu care este oferit!

Descoperă mii de alte idei de cadouri pentru iubit, dar și idei de cadouri pentru bărbații importanți din viața ta în colecția Cărturești.



There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.