vaze-mono-tonal

Idei încrucișate de cadouri imaginate și realizate de afaceri locale și sociale

Vorbim de idei jucăușe de cadouri felurite pentru ea și/sau pentru el. Noi propunem, voi alegeți și aveți de unde, pentru că fiecare producător amintit are un portofoliu propriu de produse, pe care-l puteți consulta pe carturesti.ro, la categoria noastră preferată, ROD. După bunul mers al obișnuinței, sunt produse made in Ro, cu zvâc și poveste, care încântă toate simțurile.

Agenda Zuriell: loc pentru înșirat gânduri

Zuriell

O agendă funcțională, stylish, dar cu viziune și suflet. Când zicem funcțional, ne referim la faptul că agendele Zuriell au refill, fie cu hârtie punctată, velină sau liniară. În plus, le avem și în varianta travel, adică mini, așa încât încap și în borsete. Stylish, hei, acest roșu este fermecător, trebuie să îl vedeți și în realitate. Viziune și suflet au datorită faptului că fondatoarele Zuriell au cultivat mereu și o latură socială a brandului lor. Mai ales acum, de când colaborează cu DECE, cu ajutorul cărora produsele lor sunt realizate de un bărbat sau o femeie romă provenind din localități vulnerabile.

Și pentru el? Un portofel din piele Zuriell?

Elegant și slim, încape perfect în buzunar și el cuprinde tot ce este necesar unei ieșiri lejere în oraș. Aruncați un ochi aici.

Brățări de la Rozmarin Concept

Aceste brățări sunt pe cât de frumoase, pe atât de versatile. Brățara se prinde la încheietura mâinii sau piciorului, în păr, la gât, la poșetă sau ca fundă la breteaua rochiei. Transformarea se face cu ajutorul unui inel de brățară sau printr-un simplu nod. Iar povestea fiecărei ilustrații este seducătoare, iar cea aleasă de noi parcă dă o ușoară speranță tuturor. Eșarfa de mătase Păsări Pereche prezintă o perspectivă asupra cerului nesfârșit, în care un stol de păsări se bucură de libertatea vieții trăite în zbor.

Vaze din ceramică de la Tonal

Vază din ceramică de la Tonal

Sunt cele mai drăgălașe vaze pe care le-am văzut în ultima vreme. Fețe vesele, gânditoare, cu ochii mari a curiozitate, întrebare sau încântare, sunt gata-gata pregătite să poarte o unică floare. Și, ca bonus, sunt realizate într-un centru de ceramică social din Sibiu, iar veniturile pe care le fac merg spre centrele de adulți cu dizabilități din oraș.

Încă o vază! de data asta de la Alexandra Constantinescu

Vază Alexandra Constantinescu

Rămânem tot la vaze, tocmai pentru că am adus pe carturesti.ro acest produs de care suntem îndrăgostiți de mult timp: o vază cilindru din porțelan fin, pe care să o agăți de peretele interior sau exterior al casei. E atât de elegantă încât poate sta singură ca obiect-decor în case.

Cadou la tavă/pe tavă/o tavă. De Mihnea Mocanu

Tava ovală cu inserții de alamă Mihnea Mocanu

Pentru că ne plac produsele care au mai multe funcționalități, vă prezentăm și această tavă ovală, care poate fi folosită ca suport de bijuterii, lumânări, sau pur și simplu obiect decorativ. Inserțiile din alamă și nuanța de pământ a obiectului ne poartă cu gândul și sufletul la retragreri pașnice în sau mai aproape de natură.

Broșă de la Cosânzeana

Rămânem tot în zona brandurilor sociale cu această broșă care ne îndeamnă la iubire nebun de frumoasă, prin nume și formă, dar mai ales prin detaliul ciufulit – ciucurele. Atelierul Cosânzeana are ca scop reîntoarcerea către lucrul cu mâinile, către tradiții și cusut. Așa că, dacă nu vrei o broșă cusută direct de femeile din Aninoasa, Dâmbovița, găsești pe carturesti.ro o selecție simpatică de kituri creative.

Aromă de L’Estate in Toscana la lumânare

Lumânare parfumată L’Estate in Toscana / Toya Candles

Dacă momentan nu ne poartă pașii prin locuri exotice, atunci ne lăsăm gândul să zburde și simțurile să se joace cu ajutorul unei lumânări cu poveste. Parfumul L’Estate in Toscana oferă o senzualitate brută, dar totuși suavă a mirosului de piele naturală. L’Estate in Toscana este o lumânare masculină, puternică și virilă. Șofranul, zmeura și cimbrul se amestecă cu olibanum și iasomie de noapte. Pielea întoarsă și lemnul de chihlimbar adaugă o bogăție delicioasă acestui parfum. Pe noi ne-a cucerit, pe voi?!

Rucsacuri pentru plimbări lungi marca Delikates Accesories

Rucsac City Delikates Accesories

Cu pași înceți și nesiguri vine primăvara și sincer, nouă ne sclipesc ochii după drumeții pe munte. Și avem propunerea perfectă pentru ea și pentru el: rucsacuri pentru plimbări lungi. Pentru el, un rucsac încăpător, impermeabil și cu design cool, personalizat cu muuulte biciclete. Iar pentru ea, un rucsac mai mic, cu flori și frunze și alte detalii din piele naturală. Pentru un kit complet de drumeție cu rost, puneți în buzunarul interior al rucsacului o agendă și un penar; în natură inspirația vine mai repede decât primăvara.

Sperăm că v-am încântat ochiul și sufletul cu obiectele de design propuse pentru primăvara asta și că stați cu ochii pe noi pentru noi recomandări și interviuri fresh.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.