ei-doi

mic dicționar al iubirii. partea 1

Venirea primăverii, luna februarie cu al său Dragobete, forfota de Mărțișor, mugurii de flori; sunt multiple motivele pentru care am vrut să aflăm ce este iubirea prin ochii unor designeri locali: iubirea pentru frumos, pentru arta lor sau pentru partenerul de viață.

Ana Bănică și joaca în cuplu.

ei doi

Pe Ana Bănică luna februarie a inspirat-o să creeze două felicitări evantai, pentru el și pentru ea. Ideea i-a venit privind la propria relație:

cred că într-un cuplu e musai să se râdă mult. Râsul și simțul umorului, ideal însoțite de joacă, fie ea mai ghidușă sau mai senzuală, sunt primele indicii, sau chiar garanții, ale potrivirii dintre cei doi. Să râzi mult cu EL sau EA înseamnă să poți fi tu însuți, fără mască.

Scopul felicitărilor FĂRĂ PERDEA este chiar transmiterea acestei idei atât de simple: „Să ne jucăm! Hai să-ți arăt cine sunt eu și hai să râdem și să ne iubim în felul nostru.” Felicitările le găsiți pe carturesti.ro pentru EL și pentru Ea.

Irina Constantin și porțelanul. Sau LELE

Pentru Irina Constantin sau LELE, porțelanul a intrat în viața ei ca o joacă și o nouă formă de hobby, care a devenit rapid mai mult decât atât, ajungând la a fi o necesitate de zi cu zi.

cercei de inimă verde

Îți intra ușor pe sub piele, se așază la urechi, la gât, la mâini, îl vezi apoi în jurul tău, peste tot, ia forme de cană, farfurie, suport de ochelari, de săpun, îl vezi în pomul de Crăciun. Îl visezi în diferite forme și culori, și abia aștepți să îl atingi iar… Te întrebi apoi cum ai trăit până acum fără el, pentru că de-acum înainte știi că nu vei putea fără…Vorbesc despre porțelan, ce altceva?

Iubirea ei pentru porțelan este transpusă în aceste minunate obiecte purtabile. Atenție, stocurile LELE se refac constant, așa că verificați des pagina sa de pe carturesti.ro.

Luciana Comșa: corp + natura = a love story. Sau Lulu Skincare

Dacă tot vorbim de iubire, nu puteam să nu aflăm cum este cu iubirea față de natură, transpusă în produse de îngrijire a corpului. Ne răspunde Luciana Comșa, fondatoarea Lulu Skincare.

Săpun organic Purify

dragostea mea pentru plante și puterea lor  tămăduitoare a început în urmă cu mulți ani, când mergeam în vacanțe la bunici. Ne străduim să oferim produse curate, inspirate din natura, ghidați de proprietățile terapeutice ale plantelor. Întregul concept Lulu Skincare a pornit din dorința de a avea o piele sănătoasa, îngrijită cu produse naturale, fără să fie agresată zilnic de toxine și substanțe chimice de origine sintetică. Din dragoste și respect pentru natură, folosim ingrediente 100% naturale, mare parte din ele fiind certificate organic și din surse sustenabile, atent selecționate, astfel încât să mențină echilibrul pielii.

La fel ca mulți dintre voi, și Luciana Comșa iubește natura și tot ceea ce ne oferă pentru a avea un stil de viață sănătos, iar conceptul Lulu Skincare reflectă dorința unei vieți mai sănătoase, trăite în armonie cu natura. Vă propunem să ne răsfățăm corpurile, spiritul și casele cu produsele Lulu, pe care le găsiți chiar aici, pe carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.