targulcarturestilor2016-facebookcover

Târgul Cărtureștilor: micul târg de cadouri deștepte

targulcarturestilor2016-facebookcover

E un loc în oraș unde se întâlnesc cititorii de SF și pasionații de biografii, jucătorii de șah și experții în kendama, colecționarii de mașinuțe și magicienii în devenire, fanii lui Leonard Cohen și discipolii lui Harry Potter, vegetarienii și devoratorii de sarmale – Târgul Cărtureștilor.

Știm că fiecare petrece sărbătorile de iarnă în felul lui, așa că am strâns la târg idei de cadouri magice sau pragmatice, naive sau ironice, tradiționale sau neconvenționale, baroce sau minimaliste, simbolice sau hiperbolice. Dar mai bine să facem o #listă:

#DeCitit: Noutăți ca Zgomotul timpului, de Julian Barnes, Vegetariana, de Han Kang, Cartea Năsoaselor, de Alexandra Rusu,  Freeman’s: cele mai bune texte noi despre familie, Fantastic Beasts And Where To Find Them, de J. K. Rowling, Dragoste la 17,50 $, de Charles Bukovski, Un băiat numit Crăciun, de Matt Haig, dar și clasice precum Poveste de Crăciun, de Charles Dickens, Cum a furat Grinch Crăciunul, de Dr. Seuss, Expresul polar, de Chris Van Allsburg sau Cronicile din Narnia, de C. S. Lewis.

#DeAscultat: întreaga selecție de Sărbători (de Michael Buble la Gheorghe Zamfir), You want it darker, de Leonard Cohen, Norah Jones cu Day breaks, Vița de Vie cu Șase (+), Hardwired…To Self-Destruct, de Metallica sau Joanne, de Lady Gaga.

#DeVăzut: Bacalaureat, Ice Age: Un Crăciun epic, Singur acasă, It’s a Wonderful Life & White Christmas, Love actually – special Christmas edition, The Apartment sau O poveste de Crăciun.

#DeJucat: board games, yoyo, kendama, caleidoscoape, trenulețe, puzzle-uri, seturi de creație, animale din pluș și figurine, kituri de magician și mii de alte idei

#DeDecorat: globuri fel de fel, coronițe de Crăciun, îngerași, moși Crăciun, braduți eco, clopoței din porțelan, reni și căluți, scaune și brazi din carton, ghirlande de lumini

#DeGătit: Jamie Oliver’s Christmas Cookbook, #24centimetri, de Adi Hădean, Crăciun la New York: Povești și rețete, de Lisa Nieschlag și Lars Wentrup, Povești cu gust, de Mircea Radu, Plenty. Deliciile bucătăriei vegetariene, Gordon Ramsay gătește pentru prieteni, Pur și simplu delicios, de Nigella Lawson

#DeSavurat: vinuri fine, gemuri și dulcețuri de sezon, ciocolată la metru, ceaiuri cu aromă de Crăciun, sortimente îndrăznețe de ciocolată, cafea de origine,  bomboane și drajeuri

#DeDesigner: bijuteriile din selecția ROD, printuri de la Colorhood, semnul de carte SEMN, tricourile Povești din București, cănile și carnetele desenate de George Roșu, calendarul ilustrat de Alexia Udriște.

#DeMersLaSigur: Dacă e alegerea este chiar dificilă, avem soluția pefectă, Voucherul Cadou cu care poți cumpăra orice din Cărturești.

#OBradFrumos&Eco!  De anul acesta, Cărturești nu mai aduce brazi tăiați în librărie. Pentru că există multe variante alternative pentru clasicul brad de Crăciun, vă încurajăm să le încercați chiar la noi la târg. Avem bandă adezivă pentru pereți, brăduți din carton de la Dutch design și câteva variante din lemn care pot fi refolosite an de an. #DeÎncercat

Târgul Cărtureștilor e deschis zilnic între 10:00 și 22:00, iar în perioadele aglomerate funcționează cu program prelungit.

În plus, pe Carturesti.ro poți comanda la orice oră, iar transportul la comenzile de peste 50 de lei este gratuit.

Urmărește-ne pe Facebook pentru mai multe idei de cadouri!



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.