Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Commedia dell'arte

      Commedia dell'arte

      6.1 / 10 ( 10 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067587265
      Dimensiuni: l: 21cm | H: 30.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Forma teatrala, dar si politica si sociala, Commedia dell’ arte ramane un fenomen irepetabil in istoria artei. Cu tot cu lumea lui pestrita, cu tot cu libertatile si rigorile lui, spectacolul acesta nu a disparut niciodata. Dincolo de prejudecati, dincolo de frivolitati, el continua cu alte masti, in alte timpuri si in alte locuri. In lucrarea inegalabila scrisa de regizorul David Esrig, bestseller in Germania, povestea ei fascineaza pe masura ce se scrie, atenta la tot ce se afla pe scena de un fel sau altul si in jurul ei. Istorie si poveste, stiinta si arta, commedia dell’arte se arata intr-o carte indispensabila.


      „Amestecul permanent de negot cotidian, proclamatii politice, arderi pe rug, procesiuni bisericesti si carnavalesti, de spectacole oferite descamatori sau de comedianti facea din piata un creuzet in care se contopeau realitati brutale si reprezentarea lor simbolica si-i conferea Commediei... o ancorare atat de solida in omenesc si in real, incat, impreuna cu publicul ei simplu, necioplit, reusea sa faca saltul uluitor pana la cea mai inalta maiestrie.“

      David Esrig
      Media

      Regizorul german de origine română David Esrig studiază fenomenul commediei dell’arte în toate manifestările sale, de la analiza personajelor, a costumelor și a măștilor, la studierea originilor acestui fenomen artistic și la moștenirea artistică pe care ne-a lăsat-o. Considerațiile lui David Esrig sunt însoțite de numeroase imagini alb-negru și color, precum și de documente literare și istorice. Citește mai mult aici.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.