Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Măști de sezon și alte delicatese <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182691' title='Măști de sezon și alte delicatese'>Măști de sezon și alte delicatese</a></span>

   Cu privire la purtarea obligatorie a măştilor atunci când avem treabă pe afară, putem spune multe lucruri, dintre care primul ar fi că sunt salutare. Apoi, e clar că nu ne-am obișnuit cu ele și sperăm să nu ajungem până acolo. Dar, dacă tot sunt musai, măcar să le putem asorta cu ținuta sau starea de spirit și să fie românești. Avem măști* de la BrodezCu sau de la Atelierul de Măști. Avem pe roșu, galben, albastru sau verde, pentru copii și pentru adolescenți. Avem și cu steluțe. Lasați culorile să vă inspire şi asortaţi măştile cu zâmbetul interior!

   Tot aici găsiți și săpunuri sau alte cosmetice românești care ne fac frumoși, dar mai ales sănătoși, cu condiția să le folosim, firește. Geluri dezinfectante de la Cosmeplant, Faunus și Dacia Plant, cu ulei esențial de lămâie sau cu extract de romaniță.

   Purtați masca, păstrați distanța și să ne revedem sănătoşi!

   *Atenție, măștile noastre nu înlocuiesc măștile medicale prevăzute cu flitre special integrate. Pentru mai multe detalii, citiţi descrierea produselor.

   Raftul Premiilor Gopo <span class='md-headline'><a href='/site-category/1189155' title='Raftul Premiilor Gopo'>Raftul Premiilor Gopo</a></span>

   Gala Premiilor Gopo reprezintă un eveniment anual de prestigiu, în cadrul căruia sunt celebrate cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent. Evenimentul ce poartă numele reputatului cineast român Ion Popescu Gopo și care promovează adevăratele valori din domeniu în rândul unui public cât mai larg a ajuns la a XIV-a ediție, care va avea loc pe 29 iunie.
   Evenimentul va fi transmis live pe 29 iunie, ora 19.30, pe PRO TV PLUS și premiilegopo.ro, și înregistrat pe 1 iulie, ora 22.30 pe PRO CINEMA.
   Până vom afla care sunt câștigătorii trofeelor, vă invităm să revedeți și recomandați filme românești. Veți recunoaște în această selecție filme premiate și nominalizate la edițiile anterioare și alte titluri importante în istoria recentă a filmului românesc.

   Raftul Street Delivery <span class='md-headline'><a href='/site-category/1189166' title='Raftul Street Delivery'>Raftul Street Delivery</a></span>

   Street Delivery 2020 ia forma unui eveniment-puzzle, răspândit în tot orașul și recompus online. Provocăm participanții să găsească soluții de conviețuire care să le facă viața în cartier mai bună, mai sustenabilă, mai pregătită pentru situații de criză. Acum, mai mult ca oricând, recuperarea spațiului public de către comunitățile orașului a devenit o necesitate.

   De ce? Pentru că, după aproape două luni în izolare, am început să observăm de la geam acele detalii pe care până acum le treceam cu vederea. Pandemia ne-a împins să privim altfel vecinătatea și să redescoperim un peisaj micro pe care suntem nevoiți să-l regândim și să-l reconstruim pentru a face față noii realități.

   Nu vrem să ne întoarcem la ”normalul” sufocant, aglomerat, haotic. Vrem orașe mai atente la nevoile oamenilor, mai apropiate de natură, mai conștiente de felul în care problemele societății sunt conectate.

   Ne vrem străzile înapoi pentru interacțiuni față în față, nu bară la bară! Vrem spațiu public real, verde, sănătos, ca să putem înfrunta orice criză, fără să fim nevoiți să ne închidem în case pentru a afla că, în lipsa poluării, se văd stelele!

   Acum, când ne reîntâlnim cu orașul, e important să nu uităm ce ne-am promis. Rezoluțiile personale din izolare pot deveni soluții la problemele comunității în care trăim. ReSoluții pentru oraș!

   Pe carturesti.ro am dedicat un raft special evenimentului, în care veți găsi o selecție tematică menită să vă inspire.

   Cititori pentru scriitori <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182311' title='Cititori pentru scriitori'>Cititori pentru scriitori</a></span>

   A venit timpul să susținem împreună scriitorii noștri preferați: scriitorii români contemporani. Vă invităm așadar să luați parte la o campanie de o noutate absolută atât pentru carturesti.ro, cât pentru voi, fie că sunteți cititori sau scriitori: în perioada 16 iulie - 15 septembrie 2020, prin campania #cititori pentru scriitori, 10% din vânzările cărților autorilor români de pe carturesti.ro vor fi direcționate către Fundația Cărturești pentru sprijinirea unui program de burse oferite scriitorilor români contemporani. Cu această ocazie, în perioada menționată, niciunul dintre titlurile autorilor români nu va suferi vreun discount promoțional.

   Mai departe, Asociația Maria & Pro Patrimonio fac posibilă desfășurarea programului de burse cu patru rezidențe de creație găzduite de Conacul Petre P. Carp din Țibănești și Vila Golescu din Câmpulung Muscel.

   Bursele de creație literară Fundația Cărturești, Asociația Maria & Pro Patrimonio au luat naștere din dorința de a promova și încuraja dezvoltarea literaturii române contemporane, începând cu sprijinul acordat autorilor ei. Într-o piață de carte dominată de traduceri, unde, pentru majoritatea autorilor, scrisul este al doilea, dacă nu chiar al treilea job, proiectul acestor burse și rezidențe își propune să redea scriitorilor contextul adecvat pentru a se dedica scrisului: timpul necesar, „o cameră doar a lor” și cât mai puține constrângeri exterioare. Susţinerea sectorului printr-o asemenea campanie este şi mai necesară acum, când ne aflăm în continuare în plină criză provocată de pandemie, când incertitudinile și lipsurile afectează mai grav ca niciodată piața de carte, la toate nivelurile. Vă invităm să aflaţi mai multe detalii despre programul de burse și despre partenerii noștri, Asociația Maria și Pro Patrimonio, pe blogul Cărturești.

   Mecanismul campaniei este foarte simplu: voi, cititorii, cumpărați cărțile autorilor români din Raftul dedicat de pe carturesti.ro, ei primesc un timp și o casă unde să scrie alte cărți, pe care voi le veți citi poate chiar anul viitor cu plăcerea şi satisfacţia celor care au contribuit la scrierea lor. #cititori pentru scriitori

   Raftul Ascendis <span class='md-headline'><a href='/site-category/880' title='Raftul Ascendis'>Raftul Ascendis</a></span>

   De peste 20 de ani, Ascendis este un reper în dezvoltarea profesională a adulților, cu o echipă de consultanți bine integrați în comunitatea HR din România. Îi preocupă orice formă de învățare: online sau în sală, clasică sau experiențială, studiu individual sau dezbatere în echipă, training sau coaching. Oamenii sunt diferiți, deci învață diferit. Această credință stă la baza felului în care își construiesc programele, așa abordează proiectele. Le place ce fac și speră să transmită sentimentul acesta și în sală. Sau pe Teams. Sau pe Webex. Pe carturesti ro, Acendis are propriul raft de recomandări și sugestii pentru că cititul este un exercițiu de empatie. Citind, intrăm în mintea personajelor și vedem lumea cu ochii lor. #readersareleaders​

   Raftul Teach for Romania <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182623' title='Raftul Teach for Romania'>Raftul Teach for Romania</a></span>

   Opțiuni de viață prin educație de calitate pentru toți copiii din România! Aceasta este viziunea pentru care Teach for Romania, caută și pregătește cei mai valoroși oameni, cu sau fără experiență anterioară de predare, pentru a deveni agenți de transformare în sistemul educațional românesc, din rolurile de profesori sau învățători pentru copiii din medii vulnerabile. Înființată în 2014, organizația non-guvernamentală, aduce un sistem de performanță în educația din sistemul public din România și alături de alte 49 de țări, face parte din rețeaua globală Teach for All.

   La un moment dat, fiecare profesor are nevoie de inspirație, noi tehnici de adaptare a programei școlare într-un mod cât mai creativ și captivant pentru copiii lui, cât și lecturi relaxante.

   Vă invităm pe carturesti.ro, să descoperiți ce cărți inspiraționale recomandă profesorii din cadrul programului Teach for Romania pentru colegii lor de breaslă, pentru curajoșii lideri din educație sau pentru toți curioșii, care vor să știe ce mai citesc cadrele didactice.

   Raftul LEAP <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182634' title='Raftul LEAP'>Raftul LEAP</a></span>

   Pășește în noua eră a HR-ului la LEAP! Evenimentul organizat de eJobs și Târgul de Cariere își propune să inoveze tiparul evenimentelor din industria People Management-ului, punând accent pe o misiune cât se poate de practică. La LEAP ești invitat să înveți (Learn) tehnici noi de la speakeri de top, să explorezi (Explore) metode neconvenționale în management, să aplici (Apply) cele mai bune practici din domeniu și să te joci (Play) cu noțiunea de leadership.
   Pe carturesti.ro am pregătit un raft dedicat evenimentului cu o serie de titluri tematice care te-ar putea inspira.

   Cele mai citite cărți din 2019 <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182614' title='Cele mai citite cărți din 2019'>Cele mai citite cărți din 2019</a></span> Raftul de debut <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182631' title='Raftul de debut'>Raftul de debut</a></span>

   Aflat la a patra ediție anul acesta, #RaftulDeDebut a luat naștere din dorința de a încuraja și promova autorii români aflați la început de drum și totodată a însemnat o cale prin care cititorii care ne trec pragul să redescopere și să (re)îndrăgească literatura română.
   Într-un peisaj editorial dominat de traduceri, observăm de la un an la altul că, timid, interesul editurilor românești pentru literatura autohtonă e în creștere, lucru care nu face decât să ne bucure și să ne dea prilejul de a descoperi autori noi, de a urmări dinamica literaturii române contemporane, de a identifica abordările și stilurile autorilor pe care-i citim în fiecare an pentru prima dată.

   Raftul cu produse #MadeinRO <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182679' title='Raftul cu produse #MadeinRO '>Raftul cu produse #MadeinRO </a></span>

   Dacă ți-era dor de o poveste care vine chiar din lumea ta sau de gustul bun al dulciurilor din copilărie, dacă în timpurile astea complicate cauți ceva familiar și reconfortant, atunci ai ajuns unde trebuie. Bucură-te de o selecție specială de cărți semnate de autori români, carnete sau seturi de caligrafie fabricate în România și delicatese pregătite de producători locali: miere, gemuri, dulceață, vinuri și siropuri.

   Chiar și-n vremea distanțării sociale, poți sprijini de acasă creativitatea autohtonă și antreprenoriatul local: citește un autor român, fă cadou un carnet pentru work from home, gătește în familie un desert sănătos! Ai mai jos o mulțime de idei bune de încercat.

   1989 - Revoluția română <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182617' title='1989 - Revoluția română'>1989 - Revoluția română</a></span>

   Revoluţia română ne-a oferit şansa, în ultimii 30 de ani, să înţelegem dar mai ales să trăim libertatea.

   Pe carturesti.ro am dedicat acestui subiect un raft cu o selecție de titluri care ne-ar putea ghida în înțelegerea rostului dar și a prețului acestei libertăți.

   Raftul Brand Minds <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182388' title='Raftul Brand Minds'>Raftul Brand Minds</a></span> Raftul pentru părinți <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182024' title='Raftul pentru părinți'>Raftul pentru părinți</a></span>

   Descoperiți categoriile de carte pentru copii și pentru părinți
   Cartea pentru copii este structurată pe segmente de vârstă, pentru a vă facilita căutarea. Începând cu primele zile și până la 18 ani, titlurile sunt împărțite pe categorii de vârstă din 2 în 2 ani. De acum înainte va fi mult mai ușor să găsiți cărțile potrivite pentru copii, fie ei în stare de proiect sau adolescenți problematici.
   #Cartediem

   Raftul pentru Formatori <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182301' title='Raftul pentru Formatori'>Raftul pentru Formatori</a></span>

   Vă invităm pe carturesti.ro pentru a descoperi cele mai noi idei ale unor oameni care și-au propus să schimbe lumea pas cu pas. Comunitatea formatorilor și beneficiile pe care ni le pot aduce recomandările acestora vă stau la dispoziție pe raftul special creat pentru aceștia și pentru cei care doresc să caute surse de inspirație avizate, numai pe carturesti.ro.

   Mizăm pe o informare relaxată, dar avizată, pe diverse teme de interes actual. Vă așteptăm!

   Raft Supererou <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182328' title='Raft Supererou'>Raft Supererou</a></span>

   Campania Supererou in fiecare zi este despre anxietatea școlară.

   Puștiul tău a avut o zi proastă - n-a avut curaj să răspundă în oră, la școală; colegii și-au bătut joc de el în pauză; a văzut la televizor o știre de coșmar ce nu-i mai iese din minte? Vrea să fie mai bun, dar nu știe cum să-și învingă timiditatea și frica de teste, nici cum să se apere de colegii mai vulcanici?

   Cum îl ajuți, ca părinte ori ca profesor, să-și regăsească sursele interioare pentru a reîncepe, cu curaj și siguranță de sine, o nouă zi de școală, o nouă zi de socializare, o nouă zi plină de surprize, dintre care nu toate îi vor fi pe plac?

   Campania Supererou în fiecare zi îți aduce cărțile de care ai nevoie pentru a-ți reașeza copilul sau elevul pe calea optimismului, încrederii și dezvoltării echilibrate.

   Raftul Touch me not <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182332' title='Raftul Touch me not'>Raftul Touch me not</a></span>

   Corpul, intimitatea, sexualitatea sunt aspecte esențiale ale vieții și identității noastre, totuși ne este atât de greu să vorbim despre ele, fiind înconjurate de atâtea tabuuri și blocaje. Controversatul câștigător al Ursului de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, TOUCH ME NOT (de Adina Pintilie) este o invitație la dialog, la a pune sub semnul întrebării ideile noastre preconcepute despre intimitate. Prin controversa intensă pe care a stârnit-o chiar de la premiera mondială de la Berlinală, TOUCH ME NOT deschide un spațiu de auto-reflecție, trecând dincolo de cinema, în zona dezbaterii publice, și devenind mai mult decât un film: o experiență transformativă.

   Raftul TOUCH ME NOT reunește câteva dintre lecturile care au inspirat procesul de cercetare artistică din care s-a născut filmul TOUCH ME NOT.

   Citit de Scena9 <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182336' title='Citit de Scena9'>Citit de Scena9</a></span>

   Primăvara aceasta a adus un pic mai mult din Scena9 pe carturesti.ro. Unul dintre frumoasele obiceiuri ale jurnaliștilor de la Scena9 este să a scrie în fiecare lună despre cărțile pe care le descoperă. Când vă fac ei poftă de citit, vă așteptăm pe carturesti.ro, cu titlurile gata pregătite pentru voi. Spor la citit!

   Raftul Bookfest 2019 <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182396' title='Raftul Bookfest 2019'>Raftul Bookfest 2019</a></span>

   Cea de-a XIV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest are loc în acest an între 29 mai - 2 iunie.

   Prezența Marii Britanii în calitate de țară invitată de onoare a Salonului Internațional de Carte Bookfest este gestionată de British Council România și Ambasada Marii Britanii în România. 10 autori invitați, diverse perspective ale literaturii și culturii în cele peste 50 de evenimente organizate de British Council, în colaborare cu partenerii săi, vor avea loc atât la stand, cât și la spațiile de evenimente din cadrul Pavilionului sau în spațiul „Bookfest Junior”.

   Pe carturesti.ro am pregătit un raft dedicat în care vei găsi noutăți ale acestei ediții.

   Cuib à la Cărturești: casa noastră e și casa voastră <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182703' title='Cuib à la Cărturești: casa noastră e și casa voastră'>Cuib à la Cărturești: casa noastră e și casa voastră</a></span>

   Vă invităm să intrați în lumea Cărturești și pe altă ușă, nu doar pe cea care dă spre bibliotecă. Venim în întâmpinarea voastră cu idei de interioare simpatice, dichisite, pline de culoare și de produse cu nume și renume: avem lumină la borcan sau la carte de la Lumio, scaune roz de la On Interior, măsuțe de cafea cu greatest hits de la Balvi, postere cu povești de la Atelier Trebo și multe altele care așteaptă să fie descoperite. Pentru un interior așa cum vă place!

   Raftul cu recomandările Fundației Calea Victoriei <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182267' title='Raftul cu recomandările Fundației Calea Victoriei'>Raftul cu recomandările Fundației Calea Victoriei</a></span>

   Găzduim aici recomandări pornind de la proiectele Fundaţiei Calea Victoriei care are ca scop formarea şi dezvoltarea personală a publicului său, folosind metode interactive. Fundația completează educaţia oferită de şcoală şi facultate, încurajând tinerii să urmeze profesii umaniste şi artistice. Urmăriți-ne și veți fi la zi cu cele mai interesante cursuri şi evenimente interactive în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi.

   Raftul The Power of Storytelling <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182155' title='Raftul The Power of Storytelling'>Raftul The Power of Storytelling</a></span>

   Conferința The Power of Storytelling aduce și în 2019 în București producători de conținut și comunicatori creativi din întreaga lume, reprezentanți de renume din jurnalism, literatură, realizatori de podcasturi consacrate, antreprenori, ilustratori și documentariști. Cu tema HEAL, cea de-a noua ediție (18-19 octombrie) e construită în jurul puterii poveștilor de a vindeca. Poveștile validează experiențe, arată că oamenii nu sunt singuri, creează și întăresc conexiuni și astfel le permit să existe în lume, și vindecă. Încă de la prima ediție, conferința The Power of Storytelling s-a construit pe ideea că poveștile bine spuse pot schimba vieți și comunități, pot inspira și aduce oamenii mai aproape unii de alții și îi pot învăța cum să folosească mai bine poveștile în munca lor. Am strâns în acest raft câteva dintre cărțile speakerilor din toți acești ani și alte cărți recomandate de echipa Decât o Revistă.

   Mai multe informații despre conferință și programul le găsiți aici: www.thepowerofstorytelling.org/

   Raft Narativ <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182201' title='Raft Narativ'>Raft Narativ</a></span>

   Oragnizatorii Festivalului de lectură pentru copii NARATIV vor să le arate tuturor copiilor din București că fiecare carte e o aventură care merită trăită! Iar părinților și profesorilor să le aducă aminte că cititorii nu se nasc, se educă. Așa că au pus la cale primul festival dedicat lecturii, un eveniment anual dedicat micilor cititori care cuprinde ateliere originale și creative de lectură interactivă. Participarea este gratuită, iar mai multe detalii găsiți aici. Pentru că susținem această frumoasă inițiativă, am creat un raft permanent, în care găsiți anul acesta cele mai recente apariții de carte pentru copii, gata să fie descoperite.

   Raftul Wellness by Therme <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182207' title='Raftul Wellness by Therme'>Raftul Wellness by Therme</a></span> Raftul Premiilor Sofia Nădejde <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182225' title='Raftul Premiilor Sofia Nădejde'>Raftul Premiilor Sofia Nădejde</a></span>

   UPDATE:Câștigătoarele celei de a doua ediții:

   La categoria Poezie a fost desemnat câștigător volumul 40. să înceapă jocurile de Cristina Ispas, volum apărut la Editura frACTalia în 2018.

   La categoria Proză, câștigător a fost desemnat volumul Părinți de Diana Bădica, apărut în 2019 la Editura Polirom.

   Cartea Jes de Jesica Baciu, apărută la Nemira în 2019, în colecția Vorpal, a primit Premiul DLITE pentru Debut în Poezie, iar romanul Trilogia sexului rătăcitor de Cristina Vremeș, apărut la Editura Humanitas în 2019, a primit Premiul DLITE pentru Debut în Proză.

   Sofia Nădejde a fost prima femeie din România căreia i-a fost permis să susţină Bacalaureatul într-un liceu de băieţi, prima femeie care a condus o revistă literară şi autoarea primului roman feminist din istoria literaturii române. Mai mult, s-a încumetat să-l contrazică pe Titu Maiorescu atunci când susținea voios că femeile, având creierul mai ușor decât bărbații, ar face mai bine să se abțină de pretenții & creație. Era cumva firesc, ca ea să dea numele unui eveniment care acordă Premii pentru Literatură Scrisă de Femei.

   Prima ediție a Galei Premiilor Sofia Nădejde a avut loc anul trecut și a cuprins aceleași categorii Poezie, Proză, Debut Poezie, Debut Proză, prezente și în cea de a doua ediție.

   Pe carturesti.ro i-am dedicat un raft special, în care veți găsi nominalizările acestei a doua ediții. Câștigătoarele vor fi anunțate în cadrul galei care va avea loc pe 11 noiembrie.

   Salutăm inițiativa acestui proiect și vă invităm să le descoperiți pe scriitoarele nominalizate. #cartediem

   Raftul Dokstation <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182502' title='Raftul Dokstation'>Raftul Dokstation</a></span>

   DokStation Music Documentary Film Festival combină două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica – , prin proiecții de filme documentare muzicale, discuții și concerte, atât în clădiri cu istorie și tradiție, cât și în spații neconvenționale. Raftul pe care-l dedicăm ediției #4 Dokstation este o incursiune prin muzica celor care au influențat curentul disco ori s-au inspirat din el.

   DokStation Music Documentary Film Festival te așteaptă între 12 și 15 septembrie, în mai multe locuri din București. Filme despre evoluția muzicii disco, documentare cu și despre Radiohead, INXS, David Bowie, Suede, Elvis sau PJ Harvey, dar și producții autohtone vor fi proiectate în cele patru zile de festival, la Control Club, Expirat – Halele Carol, Apollo 111, precum și în aer liber la Fabrica Gastropub și Plaza România.

   Filme de Oscar 2019 <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182297' title='Filme de Oscar 2019'>Filme de Oscar 2019</a></span>

   Încheiem luna februarie în ton cu premiile Oscar. Am pus la un loc filmele care au intrat in istorie, premiantele care au primit mult râvnitele statuete în ultimii ani. Dacă anul acesta favoriții voștri au primit Oscarul, dar mai ales dacă nu, avem câteva dintre vedetele festivității din 2019 gata pentru a fi sărbătorile cu vizionări multiple, la voi acasă. Bohemian Rhapsody, The Wife și A Star is Born vă așteaptă în diferite variante pe carturesti.ro, alături de alte pelicule memorabile pe care nu ați apucat până acum să le vedeți. Vizionare de 5 stele să aveți!

   Raftul SHORT <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182551' title='Raftul SHORT'>Raftul SHORT</a></span>

   În perioada 7-9 noiembrie 2019, testăm forța și viteza prozei scurte în 5 orașe. La împlinirea a 19 ani, librăriile Cărturești din București, Cluj, Timișoara, Iași și Chișinău aduc împreună 33 de scriitori, îmbinând pasaje inedite cu muzică și conversații despre cât de concentrate și intense sunt povestirile. Călătorim din lumea digitală în cea prozastică, din online în offline, închidem telefoanele și deschidem cărțile, încercăm să readucem la viață obiceiul cititului zilnic. Credem că efervescența prozei scurte poate atrage tineri cititori de partea lecturii, la fel cum îi poate motiva pe cei care nu mai au același timp pentru a-l dedica acestei activități.

   Pe carturesti.ro marcăm prima ediție a Festivalului, cu un Raft dedicat, în care am pus întreaga ofertă de proză scurtă în stoc, mult entuziasm și poftă de lectură. Scurtă și intensă.

   Gaudeamus 2019 <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182555' title='Gaudeamus 2019'>Gaudeamus 2019</a></span>

   Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

   Peste 8.000 mp de standuri care vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul târgului în perioada 20 – 24 noiembrie.

   Pe carturesti.ro îți aducem cât mai aproape Târgul de carte, pentru că în Raftul dedicat vei găsi noutățile și reeditările notabile ale acestei ediții. #CARTEDIEM

   Raftul de cultură cinematografică <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182571' title='Raftul de cultură cinematografică'>Raftul de cultură cinematografică</a></span>

   Invitat de Cărturești să propun o selecție de cărți de cinema, am încercat să țin în echilibru critica, teoria și istoria filmului, titluri clasice, titluri-eveniment la zi și titluri pe care pur și simplu le iubesc, o cât mai mare varietate de obiecte de analiză și de feluri de a le privi. Mi-am impus reguli (de pildă, să nu includ în selecție cărți care țin chiar de bibliografia de bază a domeniului: am omis astfel scrierile lui André Bazin, pe ale lui David Bordwell sau Transcendental Style in Film a lui Paul Schrader), pentru ca apoi să-mi permit derogări (de pildă, includerea lui Siegfried Kracauer cu From Caligari to Hitler – un clasic de aceeași statură). Nevrând ca selecția mea să fie în mod prea bătător la ochi una „de autor”, amprentată prea apăsat de gustul meu personal, mi-am omis unii dintre favoriții all-time (cum ar fi Graham Greene în ipostaza lui de cronicar de film), însă peste alte pasiuni (critica publicată de Pauline Kael, de Raymond Durgnat sau de Manny Farber) n-aș fi fost capabil să sar. Alte limitări sau constrângeri – aceea de a selecta cărți editate sau reeditate recent și, desigur, în primul rând cărți în limba engleză (cu franceza clasată pe un îndepărtat loc doi) – n-au venit de la mine: în mod ideal, această selecție n-ar fi trebuit să fie dominată atât de copleșitor de culturi cinefile, critice sau academice anglo-saxone. Altceva, însă, nu am să-i reproșez – ea conține minunății de multe-multe feluri pentru cititorii români interesați serios de reflecția asupra cinemaului.


   Andrei Gorzo*
   *Andrei Gorzo a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și la New York University. Doctor în cinematografie și lector universitar, cercetează și predă, la UNATC, istoria cinematografului și a ideilor despre cinema.

   Raftul e-commerce recomandat de GPeC <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182168' title='Raftul e-commerce recomandat de GPeC'>Raftul e-commerce recomandat de GPeC</a></span>

   Toamna înseamnă pentru specialiștii din e-commerce evenimentul GPeC, motiv pentru punerea cap la cap a noilor tendințe din domeniu. Cum o parte dintre trenduri apar mai întâi în paginile cărților de specialitate, întâmpinăm o alta ediție a summitului GPeC cu recomandari făcute de organizatorii evenimentului. Aveți întâlnire pe carturesti.ro cu titluri precum The Conversion Code, The New Rules of Marketing and PR sau Advanced Google AdWords, unele semnate chiar de speakerii invitați la eveniment. Și nu în ultimul rând, să nu uităm deHooked: How to Build Habit-Forming Products – cartea care a schimbat modul de gândire, strategia și comportamentul unora dintre cei mai cunoscuți antreprenori din întreaga lume, scrisă de NIR EYAL, invitat special la GPeC 2018.

   Cărți alese <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182092' title='Cărți alese'>Cărți alese</a></span>

   Mijloacele actuale de comunicare sunt atât de eficiente încât poți afla imediat ce listă de lecturi vrea să împărtășească cu lumea Barak Obama sau ce titluri recomandă un antreprenor de talia lui Bill Gates. Pe cei doi i-am ales pentru a vă invita să răsfoiți pe îndelete titlurile din raftul cu Cărți alese, unde veti găsi de-a lungu timpului lecturile și recomandările unor pesonalități relevante ale lumii în care trăim. Titlurile care formează, inspiră sau pur și simplu încântă cele mai luminate minți, vă așteaptă, de acum pe carturesti.ro

   Raftul #reusable <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182135' title='Raftul #reusable'>Raftul #reusable</a></span>

   Încercăm să devenim cât mai conștienți de finitudinea resurselor planetei noastre și de necesitatea unei abordări diferite din partea fiecăruia dintre noi.

   La nivel global au apărut o pluralitate de manifestări care trag un semnal de alarmă în această direcție și pe care le salutăm prin crearea unui Raft care să ne inspire și motiveze pentru a fi cât mai prietenoși cu mediul în care trăim, pentru a ne gestiona cât mai înțelept resursele.

   Propunem o serie de titluri, pe care o vom actualiza permanent și o serie de produse și materiale sustenabile - bambus, bumbac, hârtie, metal, porțelan, pentru un mediu mai respirabil.

   Raftul The School of Life <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182149' title='Raftul The School of Life'>Raftul The School of Life</a></span>

   The School of Life este mișcarea inițiată și coordonată de Alain de Botton cu scopul de a pune ideile și procesul de învățare acolo unde le este locul și anume chiar în mijlocul vieții noastre de zi cu zi. De la felul în care s-au transformat căsătoriile de conveniență în povești autentice de dragoste, la felul în care gândim și punem în acțiune fiecare faptă de la cea mai simplă la cea mai complexă sunt vizate toate în The School of Life. Fiecare acțiune din domenii precum carieră, relații, politică, familie sau călătorii, are acum un suport de documentare. Vă așteptăm cu o selecție menită să ne ajute a descifra împreună vastul domeniu al inteligenței emoționale.

   Raftul de Arhitectură Eruditio <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182018' title='Raftul de Arhitectură Eruditio'>Raftul de Arhitectură Eruditio</a></span>

   Conferinţele Eruditio a lansat o competiţie cu premii de 5000 de euro şi a oferit arhitecturii o locaţie ultra-centrală, prin Raftul de Arhitectură, găzduit de librăriile Cărtureşti

   Conferinţele Eruditio a lansat concursul naţional “Premiile Eruditio pentru arhitectură” adresat atât jurnaliştilor cât şi freelancerilor, arhitecţilor şi studenţilor la arhitectură, bloggerilor, pasionaţilor de arhitectură care publică materiale scrise şi audio-video în spaţiul public. Premiile totalizează 5.000 de euro.

   Raftul de Arhitectură “Conferinţele Eruditio” propune celor interesaţi să participe la concurs, şi nu numai, o documentaţie valoroasă în domeniu.

   carturești.ro și librăriile Cărtureşti găzduiesc Raftul de Arhitectură, o selecţie de cărţi valoroase de profil.

   Introducerea arhitecturii între subiectele ce ţin de cultura generală este un serviciu pe care ni-l facem nouă înşine. Nu doar pentru că ne vom cunoaşte mai bine rădăcinile - istoria şi valorile epocilor trecute, dar şi pentru că vom dori să ne implicăm în dezvoltarea ţesutului urban şi a spaţiilor în care trăim, pentru că vom şti să evaluăm mai corect consecinţele actului arhitectural pentru urbe şi pentru fiecare dintre noi. Citind astăzi despre arhitectură avem şansa să ne influenţăm calitatea vieţii de mâine.

   Detalii şi regulament pe https://www.conferinteleeruditio.ro, inspiraţie, pe Raftul de Arhitectură.

   Raftul IMWorld <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182132' title='Raftul IMWorld'>Raftul IMWorld</a></span>

   În luna octombrie s-au deschis la București porțile Internet & Mobile World, eveniment de business pentru soluții IT & Digital. Printre invitații ediției din 2018 s-a regăsit chiar Kevin Warwick, primul om de știință devenit cyborg, supranumit și Captain Cyborg, unul dintre cercetătorii care au marcat evoluția omenirii, fiind așezat de Institutul de Fizică al Marii Britanii alături de alte șapte genii ale științei printre care Galileo Galilei, Einstein, Marie Curie sau Alfred Nobel. Pentru cei care au ajuns la întânirea cu Warwick, dar mai ales pentru cei care nu, am creat un raft dedicat, cu o selecție de carte românească și străină din domeniile IT, marketing, e-commerce și digital.

   Raftul UNFINISHED <span class='md-headline'><a href='/site-category/1189172' title='Raftul UNFINISHED'>Raftul UNFINISHED</a></span>

   UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din România, iar anul acesta se va desfășura sub înaltul patronaj al Parlamentului European. Ajuns la cea de-a cincea ediție, evenimentul adună o comunitate efervescentă de creatori și vizionari capabili să aducă schimbări fundamentale în jurul lor. Printre invitaţii ediţiilor anterioare s-au numărat co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, strategul digital din timpul administraţiei Obama, Duncan Wolfe, artiştii Tehching Hsieh & Alfredo Jaar, muzicianul Nicolas Jaar, creatorul rubricii Modern Love, de la New York Times și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu şi autorul unui bestseller din topul New York Times. Înscrierile pentru ediția de anul acesta se fac gratuit pe www.unfinished.ro. Chiar și într-o perioadă atât de incertă, este important ca UNFINISHED să rămână o experiență, iar comunitatea să aibă în continuare o sursă de inspirație și de încredere. Așa au apărut UNFINISHED Moments - o serie de interviuri, workshop-uri, dialoguri sonore, convorbiri nocturne și multe alte sesiuni live online care urmează să fie definite. The UNFINISHED Shelf a început cu o serie de recomandări adunate și inspirate din edițiile anterioare ale evenimentului și va continua cu alte titluri must read odată cu fiecare UNFINISHED Moment. Astfel, veți găsi un raft cu recomandări din cele mai diverse domenii, de la titluri despre muzică, meditație și somn, până la natură, artă și tehnologie.

   Raftul Harry Potter <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181528' title='Raftul Harry Potter'>Raftul Harry Potter</a></span>

   Celor mai mari fani Harry Potter le-am aranjat un colţ special unde pot găsi uşor toate cărţile şi obiectele care sunt legate de lumea magică a poveştilor, fără să mai fie nevoiţi să răscolească tot site-ul. Raftul Harry Potter va găzdui toate cărţile seriei, precum şi DVD-urile, posterele, şi insignele. Acestea vor fi acompaniate de căni, obiecte decorative, cărţi de colorat, agende în ediţie limitată, baghete magice - bref, toate lucrurile pe care şi le-ar dori vreodată un fan adevărat!

   Raftul Festivalului Filmului Palestinian <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182563' title='Raftul Festivalului Filmului Palestinian'>Raftul Festivalului Filmului Palestinian</a></span>

   A doua ediție a Festivalului Filmului Palestinian (FFP) are loc între 21 și 24 noiembrie, la Cinema Muzeul Țăranului. Detalii despre program și bilete găsiți aici.

   Organizat de Centrul Cultural Palestinian Mahmoud Darwish, FFP îşi propune să ofere publicului din România ocazia de a descoperi atât vitalitatea cinematografiei palestiniene, cât şi realităţile socio-culturale şi istoria palestinienilor prin reprezentarea cinematografică.

   Pe lângă cel mai recent film al celebrului regizor Elia Suleiman, o animație emoționantă și câteva dintre cele mai apreciate scurtmetraje, programul FFP conține și un focus de trei documentare despre Gaza.

   Pe raftul FFP veți găsi atât lucrări despre istoria complicată și controversată a Palestinei și despre marea poveste a micului orășel Bethlehem, cât și povești personale și biografii traumatizate trecute prin filtrul ficțiunii cum sunt romanele lui Susan Abulhawa și al lui Elias Khoury. Unul dintre marii și importanții autori palestinieni, Edward Said, al cărui studiu “Orientalism” e deja operă clasică, este prezent cu cărți de memorialistică și eseu literar, alături de fotograful ceh Josef Koudelka cu ale sale fotografii realizate în perioada 2008-2012 în mai multe așezări situate de-a lungul barierei care desparte Israelul de Palestina.

   Raftul filmelor de Cannes <span class='md-headline'><a href='/site-category/2815' title='Raftul filmelor de Cannes'>Raftul filmelor de Cannes</a></span>

   Între 18 și 27 octombrie 2019, cea de-a 10-a ediție a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest* prezintă cele mai așteptate filme din selecția Festivalului de Film de la Cannes, cu proiecții și invitați speciali la Cinema PRO, Cinema Elvira Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și alte spații.


   Festivalul aduce și anul acesta premiere, filme premiate, avanpremiere românești, întâlniri cu realizatorii filmelor, masterclass-uri, retrospective, evenimente profesionale, alături de petrecerii și evenimente speciale, în toamnă, în capitală și în alte orașe din țară.

   Pe carturești.ro i-am dedicat un raft special cu pelicule premiate sau aflate în competițiile anterioare. Vizionare plăcută!


   *Les Films de Cannes à Bucarest a fost inițiat în 2010 de realizatorul Cristian Mungiu, cu sprijinul Delegatului General al Festivalului de la Cannes, domnul Thierry Frémaux.

   Raftul UrbanEye Film Festival <span class='md-headline'><a href='/site-category/2847' title='Raftul UrbanEye Film Festival'>Raftul UrbanEye Film Festival</a></span>

   Anul acesta cea de-a șasea ediție UrbanEye Film Festival se desfășoară între 6 și 10 noiembrie la Cinema Elvire Popesco și ArCub, cu sprijinul Expo Arte. În prim plan sunt filme și evenimente care aduc în discuție relația dintre oraș și natură. Cum influențează natura mediul construit? Cum transformă oamenii natura și peisajul? Cum trăiesc oamenii în condiții extreme și cum aducem natura în mediile urbane? Sunt câteva din întrebările ridicate prin filmele documentare și evenimentele conexe din cadrul festivalului.

   Pentru mai multe detalii vizitați urbaneye.ro și pagina de Facebook UrbanEye Film Festival.

   Pe carturesti.ro îi dedicăm un Raft special Festivalului, în care am adunat o serie de titluri care rezonează cu scopul acestui proiect.

   UrbanEye este un festival dedicat celor interesați de înțelegerea mediul în care trăiesc. Filmele, atent selecționate, chestionează aspecte legate de viața urbană și oferă publicului posibilitatea să descopere sau să aprofundeze noi idei și abordări ale acesteia.

   Raftul de Triumf <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182575' title='Raftul de Triumf'>Raftul de Triumf</a></span> Raftul Superscrierilor <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181920' title='Raftul Superscrierilor'>Raftul Superscrierilor</a></span>

   Începând cu 2011, Superscrieri a devenit un act de mulțumire îndreptat către cei care, prin forța scriiturii lor, prin originalitate, onestitate și curaj încă mai spun poveștile care contează. Unii practică jurnalismul narativ, alții sunt autori de non-ficțiune. Și unii, și ceilalți cred în forța cuvântului bine ales, ne arată cum stau de fapt lucrurile, ne scapă de prejudecăți și stereotipii, ne emoționează, ne îmbogățesc.

   Cărțile din Raftul* de non-ficțiuni sunt alese cu dăruire și recomandate de Emilia Șercan, Vlad Mixich, Marius Comper, Luiza Vasiliu, Dan Duca, Teodor Tiță, Sorin Trâncă și Fundația Friends For Friends.

   * Raftul de non-ficțiuni este o inițiativă a Fundației Friends For Friends, cu ocazia acordării Premiilor Superscrieri 2017.

   Raftul CIVIC <span class='md-headline'><a href='/site-category/1182559' title='Raftul CIVIC'>Raftul CIVIC</a></span>

   Întotdeauna deciziile cele mai bune le iei atunci când ești informat. Când privești o problemă din cât mai multe unghiuri, afli cum au gândit alții, pe ce și-au bazat deciziile, analizezi și abia apoi faci alegerea care ți se potrivește.
   Când te uiți la avantajele unei alegeri sau ale alteia, verifici informațiile și nu te lași manipulat.
   Pe carturești.ro am pregătit un reper tematic - o selecție din cele mai bune cărți ajutătoare, care reprezintă o pledoarie pentru o alegere informată, pentru că numai împreună, putem crea viitorul.

   Raftul Anim'est <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181915' title='Raftul Anim'est'>Raftul Anim'est</a></span>

   A 12-a ediție a festivalul internațional de film de animație Anim’est a adus pe ecranele bucureștene, pe lângă o selecție a celor mai bune filme de animație recente și două scurtmetraje românești, o premieră a competiției. Mai mult, invitatul special și cel care a semnat vizualul ediției Anim’est 2017, este canadianul Dave Cooper, unul dintre cei mai apreciați artiști creatori de benzi desenate. Nu întâmplător, Anim'est 2017 a avut o temă specială: The Comics Edition, celebrând una dintre cele mai semnificative și constante surse de inspirație pentru filmul de animație, benzile desenate.

   Am păstrat un raft ales unde găsiți o selecție amplă de benzi desenate, filme de animație, comics și alte articole surpriză.

   Raftul Românești <span class='md-headline'><a href='/site-category/1542' title='Raftul Românești'>Raftul Românești</a></span>

   Ne mândrim cu un raft special în care la loc de cinste se află Ion Luca Caragiale, Mihail Drumeș, “Toate panzele sus!’’ sau cărți de bucate autohtone. Pentru a recrea un moment potrivit atmosferei de Sânziene, am strâns și o mândră colecție de filme românești, tocmai bune de privit la un vin din via Colțul Pietrei, cramele Dealul Mare, Halewood sau Hermeziu.

   Raftul traducătorului <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181633' title='Raftul traducătorului'>Raftul traducătorului</a></span>

   Noi știm foarte bine că fără traducători, librăriile ar fi mult mai triste și mai goale, iar cititorii și ei mai săraci. Așa a luat naștere „Raftul traducătorului”, un proiect dedicat celor care vorbesc pe limba noastră multe limbi necunoscute. Pentru că e o muncă ascunsă, migăloasă și grea, vă propunem să îi descoperim și să ne bucurăm de traducerile lor.

   Top 100 filme recomandate de BBC <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181525' title='Top 100 filme recomandate de BBC'>Top 100 filme recomandate de BBC</a></span>

   După sondajul realizat în 2015 pentru a determina topul celor mai bune 100 de filme americane, BBC vine în 2016 cu un sondaj şi mai ambiţios, top 100 cele mai bune filme ale secolului 21.

   Pentru topul din acest an, pe care îl găsiţi aici, au fost implicaţi peste 60 de critici de film din întreagă lume, de la academicieni, curatori de cinema-uri şi până la autori de articole online și s-au strâns materialele care au conturat un top din care nu lipsesc blockbuster–urile, dar nici producţiile cu bugete mici, filmate pe celuloid sau video.

   Pe carturesti. ro am pregătit un raft dedicat, cu o selecţie extinsă, producţii câştigătoare şi pelicule care au intrat în competiţie.

   Raftul Regal <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181460' title='Raftul Regal'>Raftul Regal</a></span>

   10 mai este ziua în care sărbătorim trei evenimente istorice: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării.

   Propunem momente definitorii din viața oficială și mai puțin formală a Familiei Regale a României, prin lucrări despre Cotroceniul regal, Balcicul creat de Regina Maria sau o plăcută vizită la Săvârșin.

   Am reunit portrete de monarhi, povestiri despre eticheta regală, jurnale şi poveşti despre istorii de state şi de vieţi, toate prezente acum în Raftul Regal pe care ţi l-am pregătit și în acest an.

   Raftul Star Wars <span class='md-headline'><a href='/site-category/2923' title='Raftul Star Wars'>Raftul Star Wars</a></span>

   Colecţia de filme va aduce minunea Star Wars direct în sufrageria ta, unde poţi viziona toate momentele preferate şi cărţile care te introduc într-o lume fascinantă cu eroi autentici. Avem şi accesorii distractive sau jocuri de oferit cadou prietenilor pasionaţi de Star Wars.

   Orice alegere vei face, Forţa Să Fie Cu Tine!

   Raftul Bookaholic <span class='md-headline'><a href='/site-category/1644' title='Raftul Bookaholic'>Raftul Bookaholic</a></span>

   Pentru a vă inspira lecturile viitoare, găsiți în raftul Bookaholic.ro – revistă online dedicată dependenților de lectură – recomandările redactorilor: cărți proaspete, interesante, excelent scrise, volume pe care credem că e musai să le citiți. Consultați constant raftul, se schimbă de la lună la lună! :)

   Universul in pasi mici si uriasi <span class='md-headline'><a href='/site-category/1988' title='Universul in pasi mici si uriasi'>Universul in pasi mici si uriasi</a></span>

   În luna iulie, acum 46 de ani, se faceau pași măreți. Pentru omenire, firește. Și cum prima vizita pe luna a astronautului Neil Armstrong nu a fost deloc de ici-colo, am pregătit o selecție de cărți în româna și în limba engleză, asortate cu filme despre Univers și tot ce poate sau nu sa cuprindă spațiul necunoscut de dincolo de noi, pamântenii.

   Curioși?

   Raftul Game of Thrones <span class='md-headline'><a href='/site-category/1477' title='Raftul Game of Thrones'>Raftul Game of Thrones</a></span>

   Vara lui 2017 înseamnă seria a VII-a din Game of Thrones. Pentru cei care numără zilele rămase și au nevoie de amintiri când povestea lor preferată va ajunge la final, am pregătit o selecție de produse în ediţie limitată, care îi vor ajuta să îşi remintească de loialitatea faţă de Casa preferată. Pentru cei pe care febra Tronurilor i-a cuprins mai târziu şi vor să recapituleze aventurile înainte de începutul noului sezon, le venim în ajutor cu selecţia completă a volumelor semnate de George R. R. Martin şi a DVD-urilor produse de HBO. Valar morghulis!

   Raftul Enescu <span class='md-headline'><a href='/site-category/2765' title='Raftul Enescu'>Raftul Enescu</a></span>

   Și în această toamnă Festivalul George Enescu a învăluit Bucureștiul și alte șapte orașe din țară, cu ajutorul a peste 3000 de artiști prezenți în mai mult de 80 de evenimente unde ne-au propus o nouă perspectivă asupra muzicii.

   Vă oferim pe site, într-un Raft dedicate, o selecție care include artiști și orcheste prezente la Festival, dar și alte recomandări pentru un playlist reverberant.

   Îți dorim audiție plăcută!

   Raftul Ensight Management Consulting <span class='md-headline'><a href='/site-category/1007' title='Raftul Ensight Management Consulting'>Raftul Ensight Management Consulting</a></span>

   You probably never thought about it but what we do every day, whatever fills our time and life will determine not just our present but also our future and, eventually, our identity.

   Surely we are the sum of our experiences but, in equal measure, we are what we read. Those books that we read in the childhood have inspired us and built our present, the books we are reading in our mature years will undoubtedly build our future.

   ‘The Ensight Shelf’ is a selection of books written by intelligent people that deserves to influences and shape your life. There are some of the latest and most important business and economy books recommended by the consultants of the local leader of the Romanian management consulting market, Ensight Management Consulting.

   If we encounter a man of rare intellect, we should ask him what books he reads.

   –Ralph Waldo Emerson

   Raftul LGBT <span class='md-headline'><a href='/site-category/1535' title='Raftul LGBT'>Raftul LGBT</a></span>

   Respectul pentru drepturile omului și pentru diversitate va fi sărbătorit la București pe 22 iunie, printr-un marș al diversității.

   Cărturești.ro a susținut dintotdeaua aceste drepturi, așa că ne alăturăm sărbătorii prin crearea unui raft inspirat de comunitatea LGBT din România

   Cosuri cadou <span class='md-headline'><a href='/site-category/1181456' title='Cosuri cadou'>Cosuri cadou</a></span>

   Se știe că, lucrurile simple dau tonul rafinamentului iar marile detalii îl definesc.

   Pe carturesti.ro găsiți detaliile în forme felurite și pentru cele mai variate preferințe.

   Pentru împătimiţii de ciocolată am pregătit delicii de la Comptoir de Mathilde şi Les Chocolats de Pauline. Vinurile sunt şi ele o propunere gourmet din cramele româneşti sau străine. Pentru iubitorii de fado avem ultimul album al Anei Moura. Selecţii de accesorii haioase avem pentru biciclişti iar pentru birouri zâmbitoare veţi găsi obiecte de papetărie cu stil. Nu ne lipsesc nici propunerile traditionale realizate cu multă dăruire și măiestrie și dăruire.

   Pachetele noastre sunt o recomandare, vi le puteţi concepe aşa cum vi le doriţi.

   Adresați-ne o comandă la b2b@carturesti.net, sau contactati-ne la numărul: 0732.003.042

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.