Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dintica in regatul Zanei Merciluta

      Dintica in regatul Zanei Merciluta

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Varsta recomandata:
      4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      32
      Colectie:
      ISBN:
      9786064302212
      Dimensiuni: l: 21.5cm | H: 25.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dintica in Regatul Zanei Merciluta este un proiect realizat in parteneriat de catre Asociatia Merci Charity Boutique si Editura Nemi.

      Scopul cartii Dintica in Regatul Zanei Merciluta este unul umanitar – 100% din profit merge catre sustinerea proiectului Zana Merciluta, primul cabinet stomatologic mobil din Romania. 1000 de copii, vizitati de Zana Merciluta, vor primi gratuit cartea.
      O CARTE CARE II VA IMPRIETENI PE COPII CU PERIUTA SI PASTA DE DINTI.
      Dintica in Regatul Zanei Merciluta este o poveste care-si propune sa-i imprieteneasca pe copii cu periuta si pasta de dinti si, de ce nu?, chiar si cu medicul stomatolog, oferindu-le, in acelasi timp, si cateva informatii esentiale despre igiena dentara si functionarea dintilor.
      Alaturi de povestea scrisa de Andrei Dumitrascu si ilustrata de Andra Badea, Alina Tiplea si Dani Staicu de la Asociatia Merci Charity Boutique au realizat cateva planse cu informatii esentiale despre dinti si educatie dentara, despre regulile corecte de spalat pe dinti, dar si jocuri educative pentru cei mici.
      Media

      "O carte rară în peisajul autohton al literaturii pentru copii, grație subiectului pe care îl tratează: igiena dentară. Prin povestea lui Dințică – care este păcălit de PreaDulce să renunțe la apa sa fermecată pentru a intra în Tărâmul Zahărului, un teritoriu fascinant pentru cineva atât de tânăr și neexperimentat precum eroul nostru, un miraj din care este salvat de Ursul Molar –, misiunea părinților de a se lupta cu cei mici explicându-le, cât mai pe înțelesul lor, în primul rând de ce trebuie să ne spălăm pe dinți, apoi de ce dulciurile sunt dăunătoare, când sunt atât de buuune sau cum trebuie să avem grijă de dinții noștri devine mult, mult mai ușoară și plăcută. Îndrăgindu-l pe Dințică și toată suita de personaje simpatice care îi sunt alături, desenate candid, poate că cei mici își vor privi proprii dinți cu alți ochi." Eli Bădică

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.