• 0
      Your cart is empty.
      ×

      În aceste zile, depozitul nostru este în proces de inventar. Comenzile plasate de vineri, 17 ianuarie, ora 15:00, până duminică, 26 ianuarie, vor fi procesate începând de luni, 27 ianuarie . Mulțumim pentru înțelegere!

      Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

      Teatru pentru prichindei, mari, mici si mititei

      0.0 / 10 (0 votes)
      NaN
      Language:
      Romana
      Publishing Date:
      2014
      Publisher:
      Cover Type:
      Paperback
      Page Count:
      190
      Collection:
      Edition:
      a II-a
      ISBN:
      9786069327951
      Dimensions: l: 14.8cm | H: 21cm

      Unavailable
      Price applicable only to online purchases!
      Free Gift Wrapping!
      Free shipping over 150 RON
      You can return it in 14 days
      You got questions? Contact Us!
      Publisher's Synopsis

      Publicat în colecția „Scena de Hârtie”, volumul de teatru pentru copii semnat de Sînziana Popescu, include patru piese premiate și produse pe scenele din întreaga țară sau la Teatrul Național Radiofonic.

      Viața ca o poveste. Un copil și un actor află de ce dispar personajele din Lumea Poveștilor și cum le-ar putea salva. Textul a fost distins în anul 1996 cu Premiul secțiunii de teatru pentru copii și tineret la Concursul Național de Dramaturgie Originală Contemporană „Camil Petrescu”, organizat de Ministerul Culturii. În anul următor piesa a fost montată pe scena Teatrului Național din Târgu Mureș, în regia lui Kincses Elemer, iar în 1999 a fost adaptată, produsă și difuzată de către Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

      Când jucăriile spun pa. Jucăriile unui copil răsfățat își iau soarta în micile lor lăbuțe, aripioare sau mânuțe și fug în lume. Această comedie muzicală a câștigat Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „100, 1.000, 1.000.000 de povești”, având premiera la sfârșitul lunii noiembrie 2008 pe scena Teatrului Ion Creangă din București, în regia lui Atilla Vizauer.

      Alunecând într-o prună. Un băiețel învață de la un sâmbure de prună cum să se împrietenească cu propriul său frate mai mare. Piesa a câștigat în 1999 Premiul I la secțiunea teatru pentru copii din cadrul Concursului Radiodifuziunii Române, fiind ulterior produsă și prezentată la Teatrul Național Radiofonic, în regia lui Mircea Albulescu.

      Domnul de Ciocolată. O fetiță pofticioasă descoperă pe pielea ei ce se întâmplă cu copiii ce se lasă ademeniți cu dulciuri de către străini. Textul a primit în 2005 Marele Premiu al Concursului Național de Dramaturgie din cadrul Festivalului Internațional de Marionete „Gulliver” de la Galați. O versiune radiofonică a acestei piese a fost prezentată în stagiunea 2002-2003 a Teatrului Național Radiofonic, în regia lui Mihai Lungeanu.

      Reviews and comments

      de Corina C. | 29/05/2019 20:49

      In momentul in care evitam situatii de teama unui posibil viitor in care am putea experimenta senzatii dureroase fizice sau mentale, ar trebui sa stim ca suntem in incurcatura. In incurcatura de a nu ne trai viata. Tot ceea ce simtim in momentul cand experimentam o frica patologica este incontrolabil. Simtim ca nu ne poate ajuta nimeni pentru ca nimeni n-ar putea intelege ceva despre care noi insisi credem ca e irational. Dar, uite ca sunt multi oameni care experimenteaza asa ceva, iar Christophe Andre este aici pentru a ajuta. Stie cum sa gestioneze irationalitatea. Va recomand cartea in cazul in care v-ati dat seama ca nu va place viata dumneavostra asa cum e din cauza paraliziei provocate de frica.

      Add a review
      You need to authenticate in order to add a review.